Onemeeting.com lanceert Chief Hospitality: platform voor internationale keynotesprekers

07 NOV 2023 08:30 | ChiefHospitality.com

AMSTERDAM, 7 november 2023 – Onemeeting.com, het boekingsplatform voor vergaderlocaties, lanceert vandaag haar nieuwe internationale platform Chief Hospitality met keynote sprekers over het thema Hospitality. Global Voices uniting Hospitality is het motto. Het platform richt zich op bestuurders, leiders en managers van dienstverlenende bedrijven, organisaties, instellingen en community’ s die ‘service excellence’ en een ‘warme bedrijfscultuur’ nastreven.  In een digitale samenleving verliest de menselijke verbinding het steeds meer van de digitale verbinding. 

Chief Hospitality gaat ‘mensentaal’ weer op de kaart zetten naast digitaal.

Mensentaal versus Digitaal 

“Als alles digitaal wordt, maakt mensentaal weer het verschil”, aldus Luc van Bussel, CEO & Chief Hospitality van Onemeeting.com. “Onze visie is dat mensen niet zonder elkaar kunnen. Zeker niet in deze digitale samenleving. De pandemie heeft onze visie bevestigd dat mensen samen willen komen en elkaar willen ontmoeten. Hospitality inspireert en intensiveert de kracht van gastvrijheid zodat medewerkers, gasten en klanten zich echt thuisvoelen in een nieuwe omgeving. Excellente serviceorganisaties laten dit nooit aan het toeval over”, aldus Van Bussel.  

7 Chiefs in Gastvrijheid

Chief Hospitality introduceert de eerste zeven internationale ‘Chiefs’ uit de Hospitality, ieder met een uniek persoonlijk, tijdloos verhaal over de waarde en het belang van gastvrijheid voor iedere menselijke organisatie: Luc van Bussel (oprichter), Colin Burns, Paul Geraeds, Madiha Mouchtak, Bruno Rouffaer, Petra Schollin Löfbom en Vincent Somsen zijn de eerste zeven sprekers op het platform. Het platform introduceert in de komende periode nog tal van nieuwe internationale sprekers. Kijk voor meer informatie over de eerste sprekers op hun pagina op de website. 

Verbinden versus polariseren

Chief Hospitality heeft als duurzame missie om de samenleving weer ‘samen te brengen’ met inspirerende verhalen en formules over gastvrijheid. “In het huidige tijdsgewricht staat de samenleving onder druk van toenemende polarisatie. Mensen samenbrengen lijkt verder weg dan ooit. Chief Hospitality wil een duurzame bijdrage leveren aan verbinding, als vaccin tegen de groeiende polarisatie en roept bestuurders, leiders en managers op om medemenselijkheid en samenwerken weer topprioriteit te maken”, aldus Van Bussel.   

Over Chief Hospitality:

Chief Hospitality is een nieuw internationaal platform met keynote sprekers over Hospitality in een digitale wereld.  Het platform is een initiatief van Luc van Bussel, CEO & Chief Hospitality van Onemeeting.com, een boekingsplatform voor vergaderlocaties. Chief Hospitality biedt boekers van keynote sprekers een breed aanbod aan internationale sprekers uit verschillende landen, continenten en culturen. De missie van Chief Hospitality is het bevorderen van de menselijke verbinding, de medemenselijke organisatie en een samenleving waarin menselijk maat weer de norm wordt.  

Onderstaand vind je meer informatie over de eerste zeven sprekers:

Meer binnen de rubriek Arbeidsmarkt en ondernemen