Makelaar Almere gaat zelfstandig verder

31 JAN 2019 15:00 | Alex van Keulen

Alex van Keulen is al ruim 10 jaar actief in Flevoland. De eerste jaren waren zij aangesloten bij een landelijke organisatie om daarna bewust de overstap te maken naar een zelfstandige voortzetting van alle werkzaamheden. Alex van Keulen makelaars en taxateurs, bekend van het RTL-programma de TV-makelaar, is namelijk meer dan alleen een bedrijf wat met vastgoed bezig is. Vastgoed is hun passie en die brengen zij graag geheel op eigen wijze op u over. De verzelfstandiging is een bewuste keuze omdat ze meer willen doen aan persoonlijke aandacht en doen dat via een eigentijdse werkwijzen en een dienstverlening geheel afgestemd op uw wensen.

De kracht van de makelaar in Almere 

Het is natuurlijk de kracht van een makelaar Almere om de pluspunten van uw woning op de juiste manier te belichten. En niet alleen de woning maar ook de prachtige en weidse omgeving in Flevoland. De schoonheid van de natuur en de kustlijn van 42 kilometer die het gezellige Almere zo uniek maken. Almere heeft alles in de buurt om een comfortabele leefomgeving te creëren. Zij weten door hun ruime ervaring als makelaar Almere en taxateurs voor de regio Almere deze leefomgeving op de juiste waarde te schatten.

Vastgoed is onze passie 

Wonen in Almere biedt oneindig veel mogelijkheden. Voor iedere woonwens is wel een passende woning te vinden. Almere is een stad met karakter en de vijf verschillende stadsdelen hebben allemaal een eigen identiteit. Misschien zoekt u wel een woning in het knusse Almere Haven of kunt u vanuit uw woning genieten van de natuur in Almere Buiten. Juist al die verschillende sferen zijn aantrekkelijk voor de mensen die op zoek zijn naar een woning in Almere. Zo kan er aan iedere wens worden voldaan.

Een makelaar in Almere met persoonlijke aandacht

Zij streven naar persoonlijke aandacht en niet alleen als een verkooppraatje. Ieder object krijgt hun onverdeelde aandacht en zij gaan alleen voor een positief resultaat. Vandaag de dag zijn er zo veel manieren om van uw woning een echte eyecatcher te maken en zij zullen dan ook alle middelen inzetten om de hoogste opbrengst te behalen. Ook de koper van uw huis kan rekenen op hun volledige inzet. Geen afgeraffelde bezichtigingen of een open dag, maar 100% aandacht voor de wensen en voorkeuren. 

Service en kwaliteit

Alex van Keulen taxateur en makelaar in Almere maakt gebruik van een eigentijdse werkwijze waarbij ze alle moderne middelen inzetten. Service en kwaliteit staan bij deze werkwijze altijd voorop en natuurlijk het plezier in hun werk. Ze beseffen hoe belangrijk ‘kopen zonder zorgen’ is, maar bieden vooral ook graag een ultiem woongenoot. Als het om de verkoop van de woning gaat, laten ze niets aan het toeval over. Ook hier beseffen ze hoe belangrijk service is. Almere is een energieke stad met een bijzondere geschiedenis en dat past precies bij hun werkwijze.

 

Dit is een origineel bericht van Alex van Keulen

Meer binnen deze rubriek