Galerie-stijl fotoprints steeds populairder

18 JAN 2022 12:56 | The Art of Interior

Zoek je een stijlvolle en moderne decoratie voor aan een kale muur die anders is dan anders? Fotoprints op plexiglas worden steeds populairder. The Art of Interior heeft als grootste online art gallery de mooiste en meest exclusieve fotokunst op plexiglas. De omvangrijke collectie is samengesteld met nationale en internationale artiesten en fotografen en omvat artwork in vele verschillende categorieën. Van abstract, dieren, architectuur en urban tot artistiek, merken en iconen, cultuur, landschappen en portretten. De fotoprints op acrylglas worden hoogwaardig afgedrukt en hebben een sublieme kwaliteit met een glossy uitstraling, die de vergelijking met galerie-stijl kan doorstaan.

Fotografische kunst die qua onderwerpen en composities afwijkt van de realiteit

Fotoprints op acrylglas is een bijzondere vorm van kunst, waarbij de mogelijkheden groot zijn. De foto’s tonen een buitengewoon perspectief op wat men normaliter als de werkelijkheid ervaart. De fotografen waar The Art of Interior mee samenwerkt, geven hun eigen interpretatie aan de echtheid en realiteit en vertalen deze schijnwerkelijkheid in een foto van hoog niveau. Daarbij slagen zij erin emoties over te brengen.

The Art of Interior gebruikt alleen foto’s van topfotografen die hun visie weten over te brengen door te spelen met perspectief, licht, compositie, contrast en scherpte. De fotoprints op acrylglas wijken zowel qua onderwerpen als compositie af van de herkenbare realiteit. Het geheel toont als fotografische kunst.

Fotoprints op acrylglas: haarscherpe beeldkwaliteit, intense diepte en kleurvastheid

De fotoprints op acrylglas trekken direct de aandacht door de haarscherpe beeldkwaliteit. De kleuren in de afbeelding hebben een intense diepte. Het oogt alsof het artwork zweeft in de ruimte, zonder zichtbare bevestiging aan de muur. Het maakt fotokunst op plexiglas tot de ultieme blikvanger. Het duurzame acrylglas is bovendien een stuk lichter dan gewoon glas en bestand tegen de schadelijke invloed van uv-straling van invallend zonlicht. De kleuren op de wall art blijven intact. Acrylglas is ook circa dertig maal sterker dan gewoon glas.

Elke fotoprint op plexiglas voorzien van een blind ophangsysteem

Bij de fotoprints op acrylglas wordt de foto achter plexiglas met een dikte van 5 mm verlijmd. Dit zorgt voor de prachtige diepte, de intense kleuren en de elegante uitstraling. Elk kunstwerk wordt voorzien van een blind ophangsysteem, waarbij een profiel van aluminium rond het artwork wordt gefixeerd. Hierdoor ontstaat het zwevende effect en de luxe look. Optioneel kunnen de fotoprints op acrylglas worden uitgerust met een dibond achterplaat van 3 mm dikte. Deze stevige en vlakke kunststof plaat wordt aan beide zijden voorzien van een aluminium toplaag.

Fotoprints op acrylglas geven speciale, artistieke sfeer in woon- of werkkamer

Fotoprints op acrylglas geven een speciale, artistieke sfeer in je woon- of werkkamer. Dankzij de hoge drukkwaliteit en de lichte glassoort zijn alle details in de afbeelding haarscherp te zien. De sfeer van het fotokunstwerk verandert met de lichtinval op zonnige of bewolkte dagen. De collectie fotokunst op acrylglas van The Art of Interior wordt continu vernieuwd, zodat u altijd een exclusieve fotoprint op acrylglas thuis of op kantoor aan de wand heeft hangen. De bijzondere fotokunstwerken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten (zowel staand, liggend als vierkant) en afmetingen. Op verzoek zijn afwijkende formaten en kleurstellingen mogelijk.

 

Meer binnen deze rubriek