AI-Workshops in Amsterdam: Strategische en operationele inzichten voor het bedrijfsleven

24 SEP 2024 10:38 | Lief Amsterdam

Amsterdam, 24 september 2024 - Op 8 en 9 oktober organiseren LIEF Amsterdam en Mayer Manor twee AI-workshops, gericht op professionals die de toepassing van kunstmatige intelligentie in hun organisatie willen verdiepen. Onder leiding van AI-expert Sanne Cornelissen wordt ingegaan op de strategische en operationele impact van AI in het bedrijfsleven.

Fotograaf: Bas Geerdink

De workshop op 8 oktober, gehost door LIEF Amsterdam, richt zich op eventmanagers, marketingmanagers en HR-managers. Tijdens deze sessie krijgen de deelnemers inzicht in de nieuwste AI-technieken en praktische richtlijnen voor het implementeren van AI binnen hun werkveld. Hierbij ligt de focus op hoe deze technologie processen kan verbeteren en bedrijven concurrerender kan maken.

Op 9 oktober organiseert Mayer Manor een sessie voor C-level executives. Deze workshop geeft leidinggevenden de mogelijkheid om te ontdekken hoe AI strategische beslissingen kan ondersteunen en bedrijfsinnovatie kan stimuleren. Sanne Cornelissen presenteert concrete voorbeelden uit diverse sectoren, met de nadruk op hoe AI kan bijdragen aan een toekomstgerichte organisatie.

Waarom AI essentieel is voor bedrijven

De snelle opkomst van kunstmatige intelligentie dwingt bedrijven om bij te blijven met technologische ontwikkelingen. Organisaties die AI omarmen, werken slimmer en efficiënter. Het niet tijdig inspelen op deze technologische veranderingen kan leiden tot een concurrentienadeel. AI heeft de potentie om bedrijfsmodellen te transformeren, van klantinteracties tot interne processen, en speelt een cruciale rol in het toekomstbestendig maken van bedrijven in vrijwel elke sector.

De workshops zijn gratis toegankelijk voor eventmanagers, marketingmanagers, HR-managers en C-level executives. De evenementen bieden niet alleen waardevolle inzichten, maar ook een gelegenheid om te netwerken met professionals en experts uit het veld.

Praktische informatie:

● LIEF Amsterdam: 8 oktober (gericht op eventmanagers, marketingmanagers en HR-managers)

● Mayer Manor: 9 oktober (gericht op C-level executives)

● Aanmelding en verdere details zijn beschikbaar via de website

Meer binnen de rubriek IT, tech en social media