Gabriël Scharis uitgeroepen tot de ener beste trouwfotograaf van de wereld.

12 FEB 2021 10:15 | Wedding Studios

DEN HAAG, 11 februari 2021 - Oneeyeland heeft Gabriel Scharis uitgeroepen tot de ener beste trouwfotograaf van de wereld. De Nederlandse fotograaf staat bovendien op alle wereldranglijsten van beste trouwfotografen ter wereld en is volgens de Masters of Weddingphotography de beste fotograaf van Nederland.

 

Scharis werd eerder dit jaar door de Internation Sociey of Professional Weddingphotographers ook al uitgeroepen tot beste bruidsfotograaf van de Benelux. Ook in 2020 werd zijn bedrijf WeddingStudios tijdens de International Wedding Awards verkozen tot het beste trouwbedrijf ter wereld op het gebied van fotografie.

Over Gabriël

Gabriël is zelf 5 maanden geleden getrouwd. Ondanks de coronamaatregelen was het een prachtige dag, al was het voor hem lastig om de fotografie uit handen te geven. Vanwege de lockdown is foto’s maken op bruiloften in coronatijd geen gemakkelijke klus. ,,Maar ik ben gek op uitdagingen”, stelt hij.

Voor meer informatie, interviewafspraken of het opvragen van foto’s kunnen media contact opnemen met Gabriël Scharis van WeddingStudios, Tel: 06-24240000, e-mail: info@trouwfotograaf.nl. Zie ook: www.trouwfotograaf.nl.

Meer binnen de rubriek Trouwindustrie