Linkvada genomineerd voor de prestigieuze MarTech Awards 2024

29 DEC 2023 07:23 | Linkvada

In een erkenning van innovatie en prestatie in de marketingtechnologiesector, is Linkvada genomineerd voor de MarTech Awards 2024. Dit toonaangevende SEO platform, bekend om zijn uitgebreide linkbuilding toolkit, maakt nu kans op deze prestigieuze onderscheiding, die de grenzen van technologie in marketing verlegt.

Linkvada, een platform dat adverteerders helpt om hun zoekmachineoptimalisatie (SEO) te vereenvoudigen, biedt een unieke marktplaats met toegang tot meer dan 60.000 premium linkbuilding, PR en contentmarketingmogelijkheden. Gebruikers van Linkvada kunnen met gemak de beste opties voor hun projecten selecteren dankzij handige filteropties zoals land, categorie, domeinrating, verwijzende domeinen, verkeer, prijs en meer.

De nominatie van Linkvada voor de MarTech Awards 2024 is een erkenning van hun inzet voor innovatie en klantgerichtheid in een snel evoluerende digitale marketingwereld. Deze nominatie komt op een moment dat de vraag naar geavanceerde marketingtechnologieën blijft groeien, zoals blijkt uit een recent onderzoek van Gartner, waarin wordt gemeld dat meer dan twee derde van de CMO's van plan is hun MarTech-uitgaven in de komende jaren te verhogen.

De MarTech Awards, georganiseerd door Innovation in Business, zijn een platform voor het vieren van de baanbrekende producten en diensten in de MarTech-sector. De prijzen worden toegekend op basis van onbevooroordeelde, op verdienste gebaseerde criteria, waarbij de jury zich richt op de ondernemerschap en innovatie van genomineerden.

Als Linkvada winnaar wordt van de MarTech Awards 2024, zal het bedrijf niet alleen profiteren van de erkenning binnen de industrie, maar ook van uitgebreide exposure door middel van een speciale bijlage in de MarTech Awards en een scala aan marketingtools om hun overwinning te promoten.

De genomineerden en winnaars van de MarTech Awards vertegenwoordigen de voorhoede van technologische vooruitgang in marketing, een sector die essentieel is voor het succes van bedrijven in de moderne, digitale markt.

Over Linkvada: Linkvada is een vooraanstaand SEO-platform dat adverteerders een eenvoudige en efficiënte manier biedt om hun online zichtbaarheid te vergroten. Met een uitgebreid aanbod van linkbuilding, PR en contentmarketingopties, evenals een geavanceerd SEO-dashboard en functies zoals budgetmanagement, helpt Linkvada bedrijven bij het optimaliseren van hun digitale marketingstrategieën.

Over de MarTech Awards: De MarTech Awards, georganiseerd door Innovation in Business, erkennen en belonen de innovatie en prestaties in de marketingtechnologiesector. De awards richten zich op bedrijven en individuen die aanzienlijke bijdragen leveren aan hun vakgebied, waarbij de nadruk ligt op creativiteit, efficiëntie en vooruitgang in marketingtechnologie.

Meer binnen de rubriek IT, tech en social media