Karin Wagenaar ontvangt onderscheiding Officier in de Orde van Oranje Nassau

11 JUN 2024 14:42 | EFT Nederland

Haarlem, 11 juni 2024 - Met gepaste trots kondigt Stichting EFT aan dat Karin Wagenaar de onderscheiding Officier in de Orde van Oranje Nassau heeft ontvangen uit handen van de burgemeester van Haarlem. Deze prestigieuze onderscheiding is een erkenning voor haar buitengewone inzet en toewijding aan de Emotionally Focused Therapy (EFT) methodologie voor relatietherapie.

Fotobijschrift: Karin Wagenaar ontvangt onderscheiding Officier in de Orde van Oranje Nassau van de burgemeester van Haarlem.

Karin Wagenaar heeft zich jarenlang onvermoeibaar ingezet om de EFT-methodologie breed uit te dragen, zowel binnen Nederland als daarbuiten. Haar inspanningen hebben ertoe geleid dat deze effectieve vorm van relatietherapie steeds meer bekendheid en waardering geniet. De impact van haar werk is van eminent belang voor de samenleving, omdat het bijdraagt aan het versterken van relaties en het verbeteren van het emotionele welzijn van talloze individuen en koppels.

Ondanks haar grote bijdrage aan de samenleving, is het werk van Karin Wagenaar vaak onopgemerkt gebleven door het grote publiek. Met deze onderscheiding wordt haar uitzonderlijke bijdrage eindelijk erkend en gewaardeerd.

De ceremonie vond plaats in de PHIL te Haarlem, waar de burgemeester in zijn toespraak de belangrijke rol benadrukte die Karin heeft gespeeld in het veld van relatietherapie. Hij prees haar toewijding, expertise en de positieve invloed die zij heeft gehad op de levens van velen.

De stichting feliciteert Karin Wagenaar van harte met deze welverdiende onderscheiding en bedanken haar voor haar onschatbare bijdrage aan de samenleving.

De Stichting EFT Nederland is in 2009 opgericht en zet zich in ‘voor betere (partner)relaties’. De stichting 900 deelnemers en in de afgelopen jaren zijn er 4,000 therapeuten getraind. Jaarlijks worden er 40 trainingen verzorgd. De stichting heeft 14 titels in beheer. Verder draagt de stichting bij aan de bijzonder hoogleraar stoel in Nijmegen. 

Meer binnen de rubriek Algemeen nieuws