Streetwise Cup finale mét Soufiane Touzani 

16 JUN 2022 16:52 | Krajicek Foundation & Cruyff Foundation

PERSUITNODIGING

Streetwise Cup finale mét Soufiane Touzani 

Zondag 26 juni is het zover: de finale van de Streetwise Cup in Rotterdam. De Streetwise Cup is het grootste straatvoetbaltoernooi van Nederland georganiseerd door de Cruyff Foundation en Krajicek Foundation. Naast plezier in het spel, staan respect en eerlijkheid centraal. Want in de Streetwise Cup is iedereen gelijk.

De afgelopen maanden hebben jongens en meiden in de leeftijdscategorieën 10 tot 12 jaar en 13 tot 15 jaar door heel Nederland gestreden om een plekje in de finale. Winnen ze als team tijdens de finale én spelen ze met respect? Dan krijgen zij de felbegeerde beker. De prijzen worden uitgereikt door niemand minder dan Soufiane Touzani.  

Naast het voetbaltoernooi vinden er diverse activiteiten plaats zoals 3x3 basketbal, rolstoeltennis, streetdance en freerunning. Deze zijn voor iedereen toegankelijk, dus kom kijken en doe mee!  Ook is het mogelijk om FIFA te spelen tegen de E-sporters van Feyenoord, Sparta en Excelsior! De finaledag organiseren we in samenwerking met Sportbedrijf Rotterdam. 

We nodigen jullie uit om op zondag 26 juni aanwezig te zijn bij de finale van de Streetwise Cup.

Tijdschema

09.30 uur   Teams aanwezig

10:45 uur Officiële opening

11:00 uur  Start eerste wedstrijden

13.55 uur   Pauze

14.30 uur  Finales

15.50 uur   Prijsuitreiking door Soufiane Touzani

16.00 uur   Einde 

Wij raden aan om tussen 14.30 en 16.00 uur aanwezig te zijn bij het evenement. Rondom de prijsuitreiking is het mogelijk om Soufiane Touzani te interviewen.

Locatie

Sportplaza Zuiderpark, Rotterdam.

Zuiderparkpromenade-Oost, 3084 EC in Rotterdam

 

Meer binnen deze rubriek