Efficiënt en pluisvrij je haar in model met de Sansbeauté® Stijltang

16 SEP 2024 10:13 | Traffic Family

De Sansbeauté® Stijltang is een efficiënt en veelbelovend model. De tang warmt snel op, heeft extra brede platen en ruime temperatuurinstellingen. Het zorgt voor een prachtige coupe met een gezonde glans en zonder pluis. 

Opvallend met extra brede platen

De Sansbeauté® Stijltang valt op met zijn extra brede platen van 4,5 centimeter, wat een stuk meer dan gemiddeld is. Uit een uitgebreide review van de stijltang door Dokterfit blijkt dat stijlen een stuk sneller gaat met dit model, omdat je grotere plukken in één keer stijlt. De stijltang onderscheidt zich niet alleen van de concurrentie met de gebruiksvriendelijke brede platen, maar ook met de kwaliteit van de platen. Titanium zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig verdeeld en goed geleid wordt.

Uitgebreide temperatuurinstellingen

Dankzij de uitgebreide temperatuurinstellingen is de Sansbeauté® Stijltang geschikt voor alle haartypes. In totaal zijn er 31 warmtestanden, variërend van 80 tot 230 graden. In stapjes van vijf graden pas je de temperatuur aan. Voor broos en dun haar is een lage stand ideaal, terwijl dik haar om een hogere temperatuur vraagt

Wat bijdraagt aan het gebruiksgemak van de stijltang is de snelle opwarmtijd. De platen bereiken binnen dertig seconden de gewenste temperatuur, waardoor je snel begint met het in model brengen van je haar. Ook het afkoelen verloopt snel, wat lang niet bij alle stijltangen het geval is. Dit biedt veiligheid en de mogelijkheid om de tang snel na gebruik weer op te bergen.

Multifunctioneel: de stijltang kan ook krullen

De Sansbeauté® Stijltang is een 2-in-1 model, waarmee je je haar ook kunt krullen. Je hebt dus niet langer twee losse apparaten nodig, maar brengt ook een mooie slag of krul in je kapsel met deze tang. Vooral bij lang haar werkt dit goed. De stijltang heeft afgeronde platen die een knik in het haar voorkomen.

Veiligheid en hittebescherming

Om ervoor te zorgen dat je haar niet beschadigt, beschikt deze stijltang over een negatieve ionentechnologie. Dit beschermt je haar tegen hitte, voorkomt pluizen en zorgt voor een natuurlijke glans. De stijltang is veilig in gebruik door de automatische uitschakeling, die je zelf instelt op een tijd tussen 30 en 120 minuten. Ook de reisvergrendeling biedt veiligheid in je koffer of reistas. Daarnaast zorgt het voor een compacte stijltang die makkelijk in een lade past.

Gebruiksgemak en bewegingsvrijheid

Waar de Sansbeauté® Stijltang in uitblinkt, is gebruiksgemak. Met slechts drie knopjes regel je alle instellingen. De plus- en minknop zorgen er voor dat je de juiste temperatuur instelt, terwijl je de tang aan- en uitzet met de P-knop (Power-knop). De instellingen zijn gemakkelijk af te lezen op het digitale display.

Niet alleen qua bediening is dit model gebruiksvriendelijk, maar het biedt ook bewegingsvrijheid tijdens het stijlen. Het lange snoer van 2,5 meter zorgt ervoor dat je niet direct naast een stopcontact hoeft te staan. Omdat het snoer 360 graden kan draaien, beweeg je de tang moeiteloos rondom je hoofd.

Hoogwaardig en stijlvol design

Hoewel het design van een stijltang niet het belangrijkste is, is het mooie ontwerp van dit model wel een pluspunt. Het heeft een strakke uitstraling dankzij de zwarte kleur en de gouden details voegen elegantie toe. Daarnaast voelt deze tang gemaakt van hoogwaardige materialen stevig aan. Dit zorgt ervoor dat je er lang plezier van gaat hebben.

Snel steil en glanzend haar met Sansbeauté

De Sansbeauté® Stijltang is een uitstekend product voor wie efficiëntie en gebruiksgemak waardeert. De extra brede titanium platen zorgen ervoor dat je sneller te werk gaat, wat vooral bij dik haar handig is. Ook de ruime temperatuurinstellingen en de snelheid waarmee de stylingtool opwarmt en afkoelt zorgen ervoor dat dit model zich onderscheidt van de concurrentie. Pluisvrij, gezond en glanzend steil haar was nog nooit zo makkelijk!

Meer binnen de rubriek Haar en beauty