75 jaar RNW Media: een mijlpaal

27 NOV 2023 09:00 | RNW Media

RNW Media bestaat 75 jaar en viert dat met een evenement op 30 november in Haarlem, waar de organisatie hun succesvolle verhalen belicht en hun nieuwe DNA presenteert.

Haarlem, 27 november 2023- RNW Media, de internationale digitale media accelerator, houdt een zeer speciaal evenement om 75 jaar geschiedenis te vieren. Tim Hofman, Nederlands TV presentator, producent en schrijver, zal de rol van ceremoniemeester op zich nemen. Hij zal het publiek door het evenement leiden, in gesprek gaan met gasten van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken, ambassades en de NGO-gemeenschap, evenals partners uit Ghana, Georgië, Cuba, Jemen en elders.

Nu de organisatie deze belangrijke mijlpaal bereikt, neemt RNW Media ook afscheid van Jacqueline Lampe, de afgelopen zeven jaar CEO van RNW Media. Haar opvolger, Dirk Kunze, zal spreken over zijn visie om deze erfenis van 75 jaar te verbinden met een nieuwe en gedurfde start-up aanpak.

Peter Derrek Hof zal in zijn hoedanigheid van ambassadeur Vrouwenrechten en Gendergelijkheid en directeur Maatschappelijke Ontwikkeling bij het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken, zijn licht laten schijnen over de verhalen van RNW Media over verandering en de rijke lange geschiedenis van de organisatie.

RNW Media, opgericht in 1947 in Nederland, loopt voorop met innovatieve narratieve en technologische benaderingen om jongeren tussen 15 en 35 jaar in staat te stellen sociale verandering te bewerkstelligen. Met een missie om het potentieel van jongeren in al hun diversiteit te ontketenen, gelooft RNW Media in een wereld waarin jongeren vol vertrouwen hun rechten opeisen, hun plaats in de samenleving innemen en positieve transformatie teweegbrengen.

Datum: 30 november 2023

Tijd: 15:00 tot 18:00 CEST

Locatie: De Koepel, Koepelplein 1C, Haarlem

Graag RSVP: alvaro.yanguas@rnw.org

Mis deze kans niet om te vieren dat RNW Media 75 jaar bestaat, om de nieuwe CEO van de organisatie te verwelkomen en om groots afscheid te nemen van Jacqueline Lampe, de CEO van RNW Media gedurende de afgelopen zeven jaar. RNW Media kijkt uit naar deze speciale gelegenheid en de voortzetting van hun missie om jonge mensen wereldwijd te empoweren.

Over RNW Media

 RNW Media is een internationale digitale media-accelerator die zich richt op het empoweren van jongeren tussen 15 en 35 jaar om sociale verandering te stimuleren. Met een missie om jongeren te helpen vol vertrouwen hun rechten op te eisen en hun plaats in de samenleving in te nemen, maakt RNW Media gebruik van digitale media, leeroplossingen en een netwerk van changemakers om hun stem te versterken.

Meer binnen de rubriek Pr, marketing, communicatie en sales