Ahlam Gharbaoui brengt Amsterdam samen met gedichtenbundel over Women Empowerment

30 OKT 2023 14:28 | CultiConnect B.V.

In een betoverende bijeenkomst aan de pittoreske grachten van Amsterdam, schitterde de veelzijdige auteur en zakenvrouw, Ahlam Gharbaoui, met de lancering van haar nieuwste gedichtenbundel die gewijd is aan Women Empowerment en diversiteit. Dit exclusieve evenement vond plaats bij de gerenommeerde Stichting Moustaqbel, waar niemand minder dan Abdelkader Benali de gastheer was.

Een atmosfeer doordrongen van hartverwarmende vibes verwelkomde een indrukwekkende verzameling vooraanstaande gasten en BN'ers (Bekende Nederlanders), die zich verheugden op deze bijzondere gelegenheid.

De onderscheiding om het allereerste exemplaar in ontvangst te nemen viel te beurt aan niemand minder dan de voormalige Amsterdamse wethouder, Fatima Elatik. In een emotioneel moment deelde Ahlam Gharbaoui met de aanwezigen dat zij zich al in een ver verleden door Fatima had laten inspireren. Deze inspiratie reikt verder dan Ahlam's eigen generatie en raakt velen die haar pad kruisen. Fatima Elatik prees de creatieve en visionaire geest van Ahlam Gharbaoui en ziet in haar een bron van inspiratie voor de huidige en toekomstige generaties.

De avond kreeg een sprankelende impuls met een optreden van de getalenteerde comedian Rachid Larouz, terwijl de aanwezigheid van de invloedrijke zakenvrouw Naima Chahid een extra dimensie aan het evenement toevoegde. Columnist Justus Oel bevestigde de buitengewone dichtkunst van Ahlam Gharbaoui, terwijl parlementslid Faissal Boulakjour, Said Mahdaoui, Nabila Gharbaoui, Neil van der Linde, Justus van Oel, Jalal Bouzamour (Programmamaker) en Mimoun Ouled Radi (acteur) hun oprechte felicitaties uitspraken.

Ahlam Gharbaoui, de onbetwiste pionier in het verenigen van de Golfregio en Europa, schittert met een schat aan ongeëvenaarde expertise, een buitengewoon zakelijk inzicht en een wereldwijd netwerk van ongekende omvang, dankzij jarenlang verblijf in de Golfregio. Samen met haar Nederlandse zakenpartners heeft ze 's werelds grootste olie- en gas educatiecentrum gerealiseerd in Abu Dhabi voor de VAE overheid, waarmee ze adembenemende zakelijke kansen ontsluit en ongekende economische groei aandrijft.

Tegenwoordig is zij ook als internationaal spreker actief als het gaat om women empowerment, zaken doen in de Golfregio, een zakenvrouw in de mannenwereld en diversiteit.

Hanneke Ouwehand-van Hooff benadrukte de kracht van Women Empowerment die in het boekje besloten ligt, en haar lofzang werd met unaniem instemming begroet.

De internationale agenda van Ahlam Gharbaoui bevat een optreden op 22 november in Casablanca, Marokko, waar ze vergezeld zal worden door twee vooraanstaande tv-presentatoren van televisiezender 2M. Daarnaast zal zij in maart 2024 een prestigieuze prijs in Dubai in ontvangst nemen, en haar presentatie tijdens de boekenbeurs in Abu Dhabi in mei 2024 zal ongetwijfeld een hoogtepunt zijn. Ahlam Gharbaoui belooft een betoverende reis vol inspiratie en poëzie.

Meer binnen de rubriek Diversiteit, lifestyle en mode