Buurtgenoten ontmoeten elkaar aan tafel in Schiedam

11 JUL 2024 12:53 | Stichting VanHarte | Resto VanHarte

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte opent nieuwe pop-up locatie in Schiedam

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte opent op 7 augustus een nieuw pop-up restaurant in Schiedam. Vanaf dat moment kunnen buurtgenoten elke woensdag aanschuiven voor een gezellig, lekker en betaalbaar driegangendiner. Locatie van het nieuwe Resto is wijkcentrum Schiedam-Groenoord op Van Beethovenplein 161. Iedereen is van harte welkom om gezellig mee te eten.

Wijkcentrum Schiedam-Groenoord wil een echte ontmoetingsplek zijn waar alle buurtbewoners zich welkom voelen, ongeacht leeftijd, culturele achtergrond of economische positie. Resto VanHarte geeft hier graag invulling aan met gezellige ontmoetingsdiners voor de buurt. Sinds vandaag is het mogelijk om te reserveren voor het diner via www.restovanharte.nl/schiedam

Gezellig avondje uit bij Resto VanHarte

Eten bij Resto VanHarte is een gezellig avondje uit en een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen in de buurt. Het diner start om 18.00 uur. Inloop is vanaf 17.30 uur. De bijdrage voor het diner is acht euro. Kinderen tot en met twaalf jaar betalen de helft. Reserveren is verplicht en kan via www.restovanharte.nl/schiedam of telefonisch via 900 900 30 30 op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur.

Over Resto VanHarte

Resto VanHarte is dé ontmoetingsplek voor mensen die op zoek zijn naar verbinding. Eenzaamheid kan ons allemaal treffen, maar bij Resto VanHarte vinden buurtbewoners een warm welkom en een gezonde, verse driegangenmaaltijd voor maximaal acht euro. Bereid en geserveerd door vrijwilligers uit de buurt. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven.

Bezoek onze website voor meer informatie: www.restovanharte.nl

Meer binnen de rubriek Ngo - goede doelen