De Redactie Trainingen integreert met Loo van Eck

01 MEI 2024 11:52 | Babbage Company B.V.

Amsterdam/Ede, 1 mei 2024 – De trainingsactiviteiten van De Redactie, sinds 2021 onderdeel van Babbage Company, worden vanaf 1 mei 2024 volledig geïntegreerd binnen Loo van Eck, de specialist in schriftelijke en mondelinge communicatietrainingen. Deze integratie is een logische stap gezien de samenwerking tussen Babbage Company en Loo van Eck. Sinds september 2023 zijn beide organisaties onderdeel van dezelfde groep onder de vleugels van Synergia Capital Partners.

Versterking door integratie

Sinds deze overname hebben Babbage Company en Loo van Eck de krachten gebundeld om een van de meest toonaangevende posities in het Nederlandse communicatieveld te verwerven. De integratie van De Redactie Trainingen binnen Loo van Eck is een natuurlijke stap in het realiseren van deze ambitie. Zo kunnen beide organisaties hun opdrachtgevers en professionals een ​​nog breder en meer gespecialiseerd trainingsaanbod leveren, gericht op zowel schriftelijke als mondelinge communicatie.

‘Ik kende Loo van Eck al als innovatieve aanbieder van relevante trainingen op het gebied van schrijven, content maken en communicatie,’ vertelt Michiel de Zwart, Manager Trainingen bij Babbage Company & De Redactie. ‘Ik weet dat zij de know how én infrastructuur hebben om onze deelnemers en opdrachtgevers verder te helpen in hun ontwikkeling. Niet alleen nu. Maar belangrijker nog, ook in de toekomst, terwijl er grote veranderingen gaande zijn in het vakgebied.’

Blijven leren bij Babbage Company

Voor open- en in company trainingen kunnen professionals, organisaties en medewerkers terecht bij Loo van Eck, ook voor het trainingsaanbod van De Redactie. Daarnaast blijven alle marketing-, communicatie- & contentprofessionals, die via Babbage Company werken, gebruik maken van een loyaliteitsprogramma. Met het aantal uren dat ze werken, sparen ze voor punten die ze kunnen inruilen voor een kosteloze training. Babbage Company blijft via de Babbage Academy ook workshops, masterclasses en evenementen organiseren, inspelend op trends en ontwikkelingen in het vak.

Veertig jaar expertise in communicatietrainingen

Loo van Eck is al ruim 40 jaar bezig om mensen en organisaties te inspireren om hun communicatie te verhelderen. Dit omdat ze geloven dat iedereen is gebaat bij heldere communicatie. “De wereld wordt echt een stukje mooier als iedereen duidelijk met elkaar communiceert. Door onze gecombineerde expertise kunnen we aan de meest uiteenlopende communicatieleervragen voldoen," zegt Martijn Jacobs, directeur van Loo van Eck. "We dus zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze integratie biedt aan onze huidige en toekomstige klanten."

Over Babbage Company

Babbage Company verbindt al 25 jaar organisaties en marketing-, communicatie-, en contentprofessionals en biedt opdrachtgevers full servicedienstverlening op het gebied van marketing, communicatie en content. De Redactie is onderdeel van Babbage Company sinds 2021. Via de Babbage Academy bieden we een divers aanbod van workshops, masterclasses en evenementen.

Meer binnen de rubriek Pr, marketing, communicatie en sales