ExpressVPN-beveiliging onderzocht in twee nieuwe onafhankelijke audits

08 DEC 2022 10:17 | ExpressVPN

BRITSE MAAGDENEILANDEN, 30 november 2022ExpressVPN, het toonaangevende privacy- en beveiligingsbedrijf voor consumenten, publiceert vandaag twee nieuwe audits door KPMG en Cure53. De audits onderstrepen de inzet van ExpressVPN voor transparantie en het leveren van privacy en beveiliging waar klanten op kunnen vertrouwen.

TrustedServer, de innovatieve VPN-servertechnologie ontwikkeld door ExpressVPN, werd door Cure53 onderworpen aan een pentest en audit van de broncode. De nieuwe technologie minimaliseert de privacy- en beveiligingsrisico's die traditioneel serverbeheer met zich meebrengt aanzienlijk.

Daarnaast testten onafhankelijke auditors van KPMG de processen, systemen en controles die ervoor moeten zorgen dat de servers van ExpressVPN in overeenstemming zijn met het privacybeleid. Daarbij werd het beleid van ExpressVPN gecontroleerd om geen logs van activiteiten of verbindingen te bewaren, en nagegaan of de TrustedServer-technologie werkt zoals wordt beschreven.

De auditrapporten tonen aan dat gebruikers erop kunnen vertrouwen dat ExpressVPN nooit zal weten wat zij online doen en niet beschikt over dergelijke gevoelige informatie om te delen, zelfs indien zij daartoe gedwongen zouden worden.

Het volledige rapport van KPMG is voor iedereen beschikbaar, zolang u de voorwaarden van KPMG erkent voordat u het opent. Het volledige rapport van Cure53 is hier beschikbaar.

"We zijn blij dat onze systemen en kernservertechnologieën zijn onderzocht door KPMG en Cure53. Regelmatige audits door derden die onze controles valideren, de resultaten van het werk van ons interne team en andere beveiligingsinspanningen zoals ons bug bounty-programma, geven ons nog meer vertrouwen dat we onze gebruikers goed beschermen. We zijn er trots op dat we de industrie leiden in vertrouwen en transparantie, en kijken ernaar uit om dit jaar nog meer audits te publiceren," aldus Aaron Engel, Hoofd Cybersecurity, ExpressVPN. 

De volledige blogartikelen zijn online te lezen op:

https://www.expressvpn.com/nl/blog/expressvpn-beveiliging-onderzocht-in-twee-nieuwe-onafhankelijke-audits-door-kpmg-en-cure53/ 

Over ExpressVPN 

Sinds 2009 stelt ExpressVPN miljoenen gebruikers in staat hun internetervaring in eigen handen te nemen. De bekroonde VPN-dienst voor consumenten wordt ondersteund door het open source VPN-protocol Lightway, en levert de gebruiker privacy in slechts een paar klikken. De Keys-wachtwoordmanageren de Aircove-router van ExpressVPN maken digitale privacy en beveiliging eenvoudig en toegankelijk voor iedereen. Vanuit het  streven naar transparantie zijn ExpressVPN-producten gecontroleerd door PwC, Cure53 en anderen. 

ExpressVPN maakt sinds 2021 deel uit van Kape Technologies (LSE:KAPE). Ga voor meer informatie over detoonaangevende privacy- en beveiligingsoplossingen van ExpressVPN naar www.expressvpn.com.

Dit is een origineel bericht van
ExpressVPN

Meer binnen de rubriek E-commerce