Persconferentie: gloednieuw datacenter in FoodValley regio

16 MRT 2017 15:41 | ICT Valley & DC Valley

Ook ICT Valley krijgt fysiek campusgebouw langs A12

Ede/Veenendaal, 13 maart 2017 - DC Valley en Stichting ICT Valley nodigen u van harte uit voor een persconferentie op woensdag 22 maart om 15:00 uur in Veenendaal. Hier wordt het plan gepresenteerd voor de bouw van DC Valley: een state-of-the-art datacenter op de grens tussen Ede en Veenendaal, dat bovendien op duurzame wijze de omliggende bedrijven verwarmt. De persconferentie vindt plaats in Vonk360, hét fysieke centrum voor start-ups, innovatie en uitwisseling van ICT-kennis.

In aanwezigheid van vertegenwoordigers van wethouders van Ede en Veenendaal en ondernemerskringen presenteren beide organisaties concrete plannen om een boost te geven aan de ICT-ontwikkeling binnen de FoodValley regio.

DC Valley en ICT Valley leveren, ieder vanuit eigen expertise, een belangrijke bijdrage aan de snelle groei van ICT binnen de FoodValley. Om deze groei te faciliteren start Unica Fastcom binnenkort met de bouw van DC Valley, hét greenfield datacenter op BTA12, het bedrijventerrein tussen Ede en Veenendaal. Tijdens de persbijeenkomst op 22 maart maakt Fius van Laar namens Unica Fastcom details omtrent dit toekomstgerichte regionale datacenter bekend.

Daarnaast groeien de activiteiten van ICT Valley zo snel dat de organisatie ruimte nodig heeft om aan de vraag te voldoen. Daarom zullen zij binnenkort hun intrek nemen in een innovatieve building in Veenendaal: Vonk360. Tijdens de vervolgbijeenkomst wordt deze overeenkomst getekend. Een reeks aan activiteiten zorgt zo voor het ontstaan van een ICT campus: high-tech ICT innovatie met volop werkgelegenheid.

Meld u snel aan voor deze persconferentie via peter@pdr.nl. 

Datum: woensdag 22 maart 

Locatie: Vonk360, Traverse 3 te Veenendaal

Tijd: 15.00-15.30 uur

Voor meer informatie of aanmelden: Peter Pors Perscoördinator 0318 - 438 487 peter@pdr.nl

Meer binnen deze rubriek