Babboe bakfietsen lanceert nieuw platform: Try my Babboe

06 FEB 2019 08:30 | Try my Babboe

Testritten voortaan mogelijk in heel Nederland

AMERSFOORT - Steeds meer ouders hebben interesse om een (elektrische) Babboe bakfiets te testen. Daarom lanceerde Babboe op 1 februari Try my Babboe (https://www.trymybabboe.com/nl/), het ambassadeursplatform van Babboe waardoor geïnteresseerde ouders een testritje kunnen maken bij Babboe-klanten in heel Nederland.

Babboe is Europees marktleider en verkoopt bakfietsen voornamelijk via de webshop Babboe.nl. Jaarlijks organiseert Babboe meer dan 100 testmomenten om ouders kennis te laten maken met het fietsen op een Babboe. Door de komst van Try my Babboe is het nog eenvoudiger om vrijblijvend een bakfiets te testen.

Ambassadeurs in heel Nederland

Afgelopen maanden hebben enthousiaste Babboe-klanten zich aangemeld als ambassadeur bij Babboe. Deze ambassadeurs zijn bereid hun tijd en Babboe beschikbaar te stellen voor het maken van een proefrit. Van Zeeland tot Friesland en van Twente tot Zuid-Limburg, Babboe is nu vertegenwoordigd door meerdere ambassadeurs per regio. Zonder tussenkomst van Babboe vindt er een proefrit plaats tussen één van de ambassadeurs en geïnteresseerden.

Beloning op basis van de review

Maarten Swijnenburg, marketeer bij Babboe: “De aanschaf van een bakfiets is geen alledaagse aankoop. Ouders testen tijdens testdagen het verschil tussen een tweewieler of een driewieler. Ook het testen van de elektrische ondersteuning op een Babboe wordt graag in de praktijk uitgetest. Door middel van Try my Babboe verbinden we vraag en aanbod. Het maken van een afspraak werkt eenvoudig en we krijgen veel feedback van de Babboe-klanten. Na de testrit schrijft de proefrit aanvrager een review over het testritje. De Babboe-eigenaar wordt beloond op basis van deze review.”

Geïnteresseerd om een vrijblijvend testritje te maken op een Babboe bakfiets? Kijk op https://www.trymybabboe.com/nl/ voor de ambassadeurs bij jou in de buurt.

Meer binnen de rubriek Ouderschap