Maximalisatie gebruiksvloer populairder door hoge prijzen bedrijfsvastgoed

18 JAN 2022 12:20 | Hamag magazijninrichting

Hoge prijzen voor bedrijfsvastgoed zorgen ervoor dat ondernemers op een creatieve manier het ruimtegebrek gaan aanpakken. Traditionele oplossingen zoals aan- of verbouw om een groter vloeroppervlak te creëren vragen om forse investeringen en aanpassingen van bestaande constructies. Een solide alternatief dat niet alleen eenvoudig naar behoefte is aan te passen, maar ook voor permanente gebruik op korte termijn geïnstalleerd kan worden is een systeemvloer, ook wel een entresol genoemd. Snel, constructief en volledig op zichzelf staand is het de manier om vloeroppervlak te vergroten zonder geconfronteerd te worden met een daadwerkelijke uitbreiding van bedrijfs-onroerend goed.

Systeemvloeren in ieder formaat

Een systeemvloer kan eenvoudig ingezet worden om het vloeroppervlak te vergroten en door de bout- en moerconstructie zijn systeemvloeren snel op te bouwen en te demonteren, zodat de vloer desnoods flexibel toegepast kan worden. Is de ruimte hoog genoeg dan kan er zelfs meer dan een verdieping gerealiseerd worden. Door het gebruik van degelijke materialen en de mogelijkheid maatwerk te leveren is de systeemvloer overal inzetbaar. Het is dus vooral een kwestie van goed omhoog kijken om een optimale ruimtelijke indeling te realiseren.

Van ontwerp tot uitvoering

Het optimaliseren van de ruimte begint bij de inventarisatie van de mogelijkheden en uw wensen. Daarna krijgt u advies, worden de inrichtingsmogelijkheden besproken en volgt een ontwerp met de ruimtebesparende ideeën vergezeld van toe te passen materialen en een prijsindicatie. De productie wordt in eigen beheer gedaan waardoor een grote variëteit in profielen mogelijk is en er snel ingespeeld kan worden op veranderende ruimtewensen en diversiteit in gebruikseisen, altijd voorzien van een hoogwaardig afwerkingsniveau. Vanzelfsprekend is de continuïteit van veiligheid gewaarborgd. Flexibiliteit doet geen afbreuk aan kwaliteit.

Multi inzetbaar.

Een systeemvloer hoeft niet alleen ingezet te worden voor het vergroten van vloeroppervlak in een magazijnruimte of bedrijfshal, ook kantoorruimte kan eenvoudig uitgebreid worden. Verder maakt de flexibele opstelling een systeemvloer geschikt voor toepassingen bij tijdelijke bouwprojecten en zelfs showrooms en evenementen doen er hun voordeel mee. Grote overspanningen zijn mogelijk en de systeemvloer kan dusdanig uitgevoerd worden dat zware vloerbelasting geen probleem is. Vanzelfsprekend voldoen de entresols aan alle veiligheidseisen. Is het de bedoeling permanent gebruik te maken van de geïnstalleerde systeemvloeren dan kan er ook op kleur geleverd worden zodat de extra capaciteit binnen het bedrijfsprofiel past.

Overal realiseerbaar.

Een systeemvloer staat vrij in de ruimte. Dit betekend dat er geen aanpassingen binnen de bestaande constructies gemaakt hoeven te worden. Er zijn dus geen extra uitgaven behalve de systeemvloer zelf die door professionele monteurs wordt geplaatst. Volledig vrijstaand in de ruimte is de systeemvloer solide, zwaar belastbaar en geschikt voor allerlei toepassingen.

Toch een nieuw bedrijfs-onroerend goed gevonden en wilt u de entresol meeverhuizen dan is dat geen probleem. Demontage, transport en montage op een nieuwe locatie worden begeleid en uitgevoerd door specialisten zodat u ook in het nieuwe pand volop kunt profiteren van uw ruimtelijke investering die met u meeverhuisd.

Met een systeemvloer kunt u de bedrijfsruimte optimaal indelen door effectief van de hoogte gebruik te maken en het vloeroppervlak minimaal te verdubbelen waarbij veiligheid deel uitmaakt van plaatsing en ontwerp van een entresol op maat.

 

Dit is een origineel bericht van Hamag magazijninrichting

Meer binnen deze rubriek