Executive search als antwoord op krappe de arbeidsmarkt

16 DEC 2021 12:30 | Limesearch

Bekwaam en gemotiveerd personeel is niet altijd gemakkelijk te vinden. Zeker niet als het aanbod op de arbeidsmarkt laag is en de vraag groot. In de praktijk blijkt dat degene die voor uw vacature de perfecte kandidaat zou zijn, niet actief op zoek is naar een nieuwe baan. U weet niet hoe u de potentiele kandidaten kunt bereiken. Op dat moment kunt u de expertise van een executive search bureau als Limesearch gebruiken om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij de mensen die toe blijken te zijn aan een nieuwe uitdaging.

Jarenlange ervaring met kennis van de arbeidsmarkt

Het team van Limesearch bestaat uit ervaren consultants die voor u als werkgever op zoek gaan naar de perfecte kandidaat voor de openstaande functie in uw bedrijf. Limesearch is gespecialiseerd in de Finance, Tax en Treasury branche. Deze specialisatie zorgt ervoor dat zij alle ins en outs kennen van de markt. Met deze kennis zijn zij dan ook in staat om in te spelen op de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. En zij weten precies wat u als werkgever belangrijk vindt. Met het uitgebreide netwerk dat in de loop van de jaren is opgebouwd, hebben zij op de juiste plaatsen contacten en weten zij ook hoe zij de potentiele kandidaten het best kunnen benaderen om de vacature binnen uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Limesearch neemt u werk uit handen

Zeker in een tijd dat de arbeidsmarkt krap is, is het niet altijd eenvoudig om aan bekwame kandidaten kenbaar te maken dat u een vacature heeft binnen uw bedrijf. De mensen die aan de eisen voldoen, zijn vaak niet eens actief op zoek naar een nieuwe baan. Limesearch maakt kenbaar dat er binnen uw bedrijf een vacature is. Dat doen zij binnen hun uitgebreide netwerk, waardoor zij weten op welke plaats zij moeten zijn voor de juiste professional. Op basis van een intakegesprek met u als werkgever wordt het profiel opgesteld en worden de gesprekken voorbereid. U hoeft zelf niet bij deze gesprekken aanwezig te zijn, Limesearch is als vertegenwoordiger van uw bedrijf de gesprekspartner tijdens het sollicitatieproces. Uiteraard wordt u volledig op de hoogte gehouden met tussentijdse updates over de voortgang en de ontwikkeling. Door de persoonlijke benadering van Limesearch kunt u er zeker van zijn dat er niet alleen wordt gekeken of de kandidaten op papier voldoen aan de functie-eisen. Ook de persoonlijkheid en ambities moeten binnen uw bedrijfscultuur passen.

De beste medewerker voor uw bedrijf

Met de focus op het topsegment van bedrijven die werkzaam zijn in de Finance, Tax en Treasury markt, zoekt Limesearch naar de professional die binnen uw bedrijf past. Hierbij kunt u denken aan functies als Financial Controller, Treasury Manager of Data Analytics Manager. Ongeacht de grootte van uw bedrijf stelt LImesearch alles in het werk om de juiste match te vinden. Limesearch voelt zich thuis aan iedere onderhandelingstafel, of het nu gaat om een vacature bij een multinational of bij een startup, met Limesearch kunt u er zeker van zijn dat u uiteindelijk een bekwame nieuwe medewerker heeft, die voldoet aan alle zaken die voor de functie belangrijk zijn. En daarnaast kijken zij nog net een beetje verder, zodat de nieuwe werknemer volledig binnen uw bedrijf past, ook op het gebied van ambities, motivatie en persoonlijkheid.

 

Dit is een origineel bericht van Limesearch

Meer binnen deze rubriek