Accelerate People Group neemt executive search & interim management bureau Newpeople over

01 NOV 2023 12:26 | Newpeople

Strategische zet biedt nieuwe groeimogelijkheden in een tijd van personeelsschaarste en digitalisering

AMSTERDAM, 1 november 2023: Accelerate People Group, de investeringsmaatschappij van ondernemer Dolf Kos, heeft aangekondigd dat het Newpeople heeft overgenomen. Newpeople is een vooraanstaand executive search & interim management bureau gespecialiseerd in digitaal leiderschap. Met ruim 16 jaar ervaring in de markt helpt Newpeople bedrijven in verschillende fases van digitale transformatie en groei met het vinden van gekwalificeerd senior talent.

"Terugkeren naar Newpeople, waar ik als freelancer begon, voelt als thuiskomen", zegt Dolf Kos. "Samen met het team willen we verder bouwen aan de groei die hier al is ingezet, zowel voor onze opdrachtgevers als voor de (digitale) professionals, managers & directors die door Newpeople geplaatst worden of via Newpeople werken".

Ben Holewijn, de huidige eigenaar van Newpeople, draagt het stokje met vertrouwen over aan Kos. "Dolf brengt een enorme hoeveelheid ervaring, energie en passie mee. Met zijn leiderschap is Newpeople klaar voor de volgende (groei)fase." Holewijn blijft vanuit een strategische positie op afstand betrokken bij Newpeople. 

Newpeople, met zijn focus op digitaal leiderschap en diversiteit, blijft haar opdrachtgevers dagelijks inspireren en tegen de achtergrond van hun open cultuur een verschil maken. "Voor onze bestaande relaties betekent deze overname de voortzetting van de kwaliteit en betrouwbaarheid die ze van ons gewend zijn", voegt Holewijn toe.

Onder het leiderschap van Dolf Kos, oprichter van Sales Marketing Group (SMG) – een groeiend netwerk van meer dan 130 zelfstandige specialisten in marketing, sales en communicatie – zet Newpeople de voortzetting van groei in het digitale domein stevig op het programma.

"We zijn vastberaden om talent in de digitaliserende wereld te versterken, waardevolle connecties tussen mensen en organisaties te maken en zo de waarde voor onze opdrachtgevers en professionals te verhogen." vat Kos samen.

 – Einde persbericht –

Over Accelerate People Group

Accelerate People Group is een investeringsmaatschappij opgericht door Dolf Kos, die zich specifiek richt op de recruitment sector. De groep ziet de kracht in digitalisering en mobiliseert en versterkt talent om bedrijven te helpen groeien in het digitale tijdperk.

Over Newpeople

Gedurende ruim 16 jaar heeft Newpeople zich gepositioneerd als thought leader op het gebied van digitaal leiderschap. Met hun diensten in executive search en interim solutions ondersteunt Newpeople organisaties die zich transformeren van 'oud naar nieuw'. Daarnaast werkt Newpeople met 'pure players'; organisaties die oorspronkelijk digitaal zijn begonnen en waar groei centraal staat – van start-ups en scale-ups tot volwassen bedrijven. 

In het digitale domein, legt Newpeople de focus op het invullen van zowel commerciële als technische rollen, variërend van eindverantwoordelijken tot senior en executive posities. Daarnaast hebben ze ervaring in het invullen van digitale toezichthoudende functies. Deze uitgebreide ervaring en veelzijdigheid stellen Newpeople in staat om organisaties te ondersteunen in verschillende fases van hun digitale transformatie, bij te dragen aan groei en de digitale toekomst te vormen.

Over Dolf Kos

Dolf Kos is een ondernemer met ervaring in diverse sectoren. Hij heeft meerdere bedrijven opgericht en leidt momenteel Sales Marketing Group (SMG). Hier koppelt hij meer dan 130 toonaangevende, onafhankelijke specialisten in marketing, sales en communicatie aan elkaar om duurzame groei te realiseren.

Meer binnen de rubriek Arbeidsmarkt en ondernemen