Is Kosso Miljonair? Vermogen en verdiensten van Kosso

19 SEP 2024 10:01 | Traffic Family

Kosso, echte naam Albert Dervishaj, geboren op 16 april 1996 in Heerlen, is zonder twijfel een van de hardste bazen van Nederland. Deze jongen begon ooit als rapper en bodybuilder, maar hij wist al snel hoe hij die skills kon inzetten om keihard te knallen in de zakenwereld. Hij heeft zijn muzikale carrière slim gebruikt als springplank om zichzelf omhoog te werken en flink te investeren in een aantal succesvolle bedrijven. Met zijn ongekende drive en vastberadenheid heeft Kosso een flink imperium opgebouwd. Maar de grote vraag blijft: Is Kosso echt miljonair? We duiken diep in zijn vermogen, checken zijn bedrijven en kijken naar hoe deze jonge ondernemer en muzikant zijn cash binnenharkt. Wat denk jij? Is hij de koning van het geld, of zit er meer achter? Let's find out!

Wie is Kosso?

Kosso, die door het leven gaat als Albert Dervishaj, zette in 2016 zijn eerste stappen in de muziek met zijn EP Deze Tijd. En eerlijk, het ging gelijk hard. Zijn muziek sloeg in als een bom, en al snel stond hij in de studio met grote jongens als Boef, Ali B, en Josylvio. Maar Kosso is niet zomaar een rapper; hij is een echte baas die het spel doorheeft. Terwijl hij hits bleef droppen, begon hij al snel te kijken naar andere manieren om zijn money te laten rollen. Hij zag al snel dat je als rapper goed kunt verdienen, maar dat je pas echt groot wordt als je die euro’s slim investeert. Zo is Kosso niet alleen bekend als muzikant, maar ook als een zakenman die weet hoe je het spel moet spelen.

De bedrijven van Kosso

Kosso is niet zomaar een rapper; deze gast heeft zijn ondernemersgame echt naar een hoger niveau getild. Hij heeft zijn geld verspreid over allerlei sectoren, van voedingssupplementen tot vastgoed en van horeca tot voeding. Het is niet zomaar een beetje knallen voor Kosso, hij speelt in de big leagues.

Kosso Nutrition

Kosso Nutrition is absoluut de ster van Kosso’s zakelijke imperium, en het draait allemaal om die voedingssupplementen voor sporters en bodybuilders. Als je denkt dat dit gewoon een paar potjes met poeder zijn, dan heb je het mis. Kosso heeft dit merk naar een niveau getild waar veel ondernemers alleen maar van kunnen dromen. Stel je voor: De e-commerce business van Kosso Nutrition kan zomaar tussen de 2 en 5 miljoen euro omzet per jaar draaien. Dat is echt serieus cash voor een merk in de fitnesswereld, vooral met de bekendheid die Kosso heeft opgebouwd.

En dat is nog niet alles. Kosso heeft de business echt geüpgraded naar een next level. Zo is Kosso Nutrition bezig met een mega-uitbreiding via B2B. Denk aan de Protein Pops, de nieuwste hit in de supplementenmarkt die je nu zelfs in supermarkten kunt vinden. En het stopt daar niet; Kosso’s slimme zet om ook B2B kanalen aan te boren betekent dat zijn producten nu niet alleen bij de consument terechtkomen, maar ook op grote schaal door andere bedrijven worden afgenomen. Dat zorgt voor een flinke cashflow boost.

Als we uitgaan van een winstmarge van 20-30% op die omzet, dan kan Kosso hier zomaar tussen de 400.000 en 1,5 miljoen euro per jaar aan pure winst uit halen. En met de plannen voor uitbreiding in de supermarkt en de groei van zijn e-commerce, zijn die cijfers niet alleen realistisch, ze kunnen zelfs nog verder stijgen. Kosso heeft zijn merk neergezet als een grote speler in de fitnesswereld en die nieuwe kanalen zorgen ervoor dat de euro’s binnenstromen. Die cashflow maakt zijn status als miljonair alleen maar sterker. Dus ja, Kosso is niet zomaar een naam, hij knalt echt in de business.

Balkania Sittard

En dan heb je Balkania Sittard, Kosso’s shisha lounge. Dit was dé spot waar je heen moest als je wilde chillen met stijl. De vibe daar was altijd dik en de service was top. En ja, omdat Kosso’s naam eraan verbonden was, maakte dat het nog specialer. Balkania had een vaste groep klanten die altijd terugkwam, en dat zorgde ervoor dat het geld echt binnenstroomde. Als je hoorde dat die tent een paar ton per jaar binnenharkte, zou dat niemand verbazen. Kosso had hier echt een slimme zet gedaan door deze business samen met zijn familie op te zetten. Het was zijn eerste grote project en het bleek meteen een succes.

Onlangs besloot hij om Balkania te verkopen, zodat hij zich volledig kon focussen op zijn nieuwe projecten. Dat was echt een slimme move, want Kosso is altijd bezig met groeien en nieuwe dingen uitproberen. Het geld dat hij met Balkania verdiende, heeft hij mooi kunnen investeren in zijn nieuwste businesses. En eerlijk? Dit laat alleen maar zien dat hij echt weet wat hij doet als het gaat om ondernemen. Kosso heeft met Balkania een stevige basis gelegd en nu is hij klaar om nog groter te gaan.

Tandenbleken Maastricht

Kosso’s tandenbleekpraktijk in Maastricht is ook zo’n slimme zet. Hij zag dat er geen goede optie was voor mensen in Limburg die hun tanden wilden laten bleken zonder ver te hoeven reizen, dus zette hij die praktijk op. Deze plek is snel populair geworden en trekt klanten uit de regio. Als we speculeren, zou Kosso hier misschien wel enkele tonnen per jaar mee kunnen verdienen. De populariteit van tandenbleken is groot, en Kosso speelt daar handig op in. Het levert hem dus waarschijnlijk een flinke extra zak geld op.

Dori Eyewear

Dan is er Dori Eyewear, dat hij samen met zijn vrouw Dorentina heeft opgezet. Dit merk biedt vette zonnebrillen en brillen aan die razendsnel populair werden bij de jeugd. Dori Eyewear is een succes, en je kunt je voorstellen dat dit merk wellicht een jaarlijkse omzet van een miljoen euro draait. Met een winstpercentage van 20% zou Kosso hier dan zo’n 200.000 euro per jaar mee kunnen verdienen. Het merk heeft echt die jeugdmode gepakt en dat vertaalt zich naar cash.

Fitpreps

Maar we zijn er nog lang niet, want Kosso heeft ook nog Fitpreps op de kaart gezet. Dit is zijn bedrijf dat gezonde, halal maaltijden op maat levert. Hij speelt daarmee slim in op die trend van gezond eten, en laten we eerlijk zijn: iedereen wil tegenwoordig snel en makkelijk gezond eten. Fitpreps kan zomaar enkele miljoenen per jaar binnenharken, vooral nu steeds meer mensen die gezonde opties zoeken.

Het gerucht gaat dat dit bedrijf gewoon een geldmachine is, en dat Kosso hiermee weer een flinke inkomstenbron heeft toegevoegd aan zijn portfolio. Denk je eens in, al die mensen die dagelijks hun Fitpreps binnenkrijgen—dat tikt aan, hoor! Als dit zo doorgaat, wordt Fitpreps misschien wel het bedrijf dat hem echt naar de top van de game katapulteert. Kosso is hier duidelijk bezig om zijn imperium uit te breiden, en Fitpreps zou wel eens zijn volgende grote klapper kunnen worden.

Physique gym

Als dat nog niet genoeg is, heeft Kosso onlangs Physique Gym gekocht. En geloof me, dat was echt een dikke move. Hij legde maar liefst 600.000 euro neer voor het pand en met de inventaris en het klantenbestand erbij kwam het totaal op een miljoen. Een flinke investering dus, maar één die zich echt terugbetaalt. De gym draait als een gek en levert hem een stabiel, passief inkomen op.

Stel je voor, terwijl hij met zijn nieuwe projecten bezig is, blijft het geld gewoon binnenstromen zonder dat hij er veel voor hoeft te doen. Er wordt gespeculeerd dat hij hiermee zijn inkomsten nog verder heeft vergroot. Misschien verdient hij wel elke maand meer dan een gemiddeld jaarsalaris met die gym alleen! Het lijkt erop dat Kosso echt aan het cashen is en dat hij precies weet waar hij mee bezig is. 

Is Kosso miljonair?

Ja, Kosso is zonder twijfel miljonair. Kijk, alles wat hij doet verandert in goud. Die gast heeft echt overal aan gedacht en zijn geld slim verspreid. Van muziek naar vastgoed, van fitness tot gezonde maaltijden, hij pakt overal zijn kansen. Denk aan Kosso Nutrition, dat al tussen de 2 en 5 miljoen euro per jaar omzet. Met een winstmarge van 20-30% tikt hij daar al snel tussen de 400.000 en 1,5 miljoen euro aan winst binnen. Dan heb je nog die lokale sportschool in de buurt die elke maand steady cash oplevert en zijn investeringen in Fitpreps die zomaar miljoenen kunnen gaan opleveren.

En vergeet zijn tandenbleekpraktijk in Maastricht en Dori Eyewear niet, die ook nog eens tonnen per jaar binnenharken. Zijn vastgoed? Ook daar zit hij dik mee, met maandelijkse huurinkomsten van 5500 euro voor één pand! En hij heeft er een stuk of 10 in verschillende landen. Als je alles bij elkaar optelt, zit Kosso gewoon goed in de miljoenen. Hij heeft zijn shit echt op orde en blijft maar groeien. Deze jongen is niet zomaar een miljonair, hij is onderweg naar een nog grotere status. Dus ja, Kosso zit dik en zijn imperium blijft maar groeien!

Meer binnen de rubriek Pr, marketing, communicatie en sales