Maak kennis met de nieuwe standaard in sportieve vakanties!

09 JAN 2024 09:45 | Apollo Reizen

De perfecte combinatie van actie en ontspanning in één: Apollo Sports gaat nu van start in Nederland. 

Apollo Reizen is verheugd om deze nieuwe, innovatieve manier van vakantie vieren voor de Nederlandse vakantieganger aan te kondigen. De introductie van het Apollo Sports concept, waar de gast een persoonlijke mix kan samenstellen van leuke, sportieve activiteiten met rust en ontspanning, en waar zowel beginners als professionals kunnen genieten van een scala aan activiteiten variërend van energiek actief tot ultra ontspannend. 

“Ons concept is gecentreerd rond een groot aantal plezierige activiteiten voor elke interesse en niveau. Van fitness groepslessen, golf en triatlon tot yoga, zwemmen en beachvolleybal, ons activiteitenaanbod zorgt ervoor dat elke gast zijn eigen actieve vakantie kan samenstellen. Gespecialiseerde aanbod zoals mountainbikes, WOD, x-fit, padel en tennis, samen met o.a. een surfschool, bieden unieke ervaringen en leuke manieren om actief te blijven die je thuis niet kunt vinden,” zegt Robbin de Waal, persvoorlichter bij Apollo Reizen. 

Het concept Apollo Sports: Actief ontspannen  

Met Apollo Sports herdefinieert de touroperator het idee van vakantie vieren. De hoogwaardige hotels in het aanbod bieden meer dan alleen accommodatie of alleen sport. Het doel is om het voor iedereen makkelijker te maken om actief te zijn, of je nu een sportschoolfanaat, een topatleet of met het gezin bent – belangrijk is om de perfecte balans te vinden. 

Elk hotel, inclusief het gerenommeerde Playitas Resort op Fuerteventura, is ontworpen om een gezonde levensstijl te ondersteunen - inclusief faciliteiten van wereldklasse en een duurzaam, verantwoord aanbod aan restaurants en maaltijden. Met locaties verspreid rond de Middellandse Zee, in populaire vakantiebestemmingen zoals Griekenland en Spanje, biedt het ook de perfecte omgeving voor ontspanning. 

“Apollo Sport spreekt iedereen aan, van professionele atleten tot actieve gezinnen en enthousiastelingen die iets nieuws willen proberen. We komen tegemoet aan degenen die een gezonde levensstijl nastreven, met unieke sportaanbod voor iedereen, ongeacht leeftijd of fitnessniveau”, legt de Waal uit. 

Unique Selling Point 

Apollo Sports onderscheidt zich met haar actieve vakantieconcept van het allerhoogste niveau. Met faciliteiten die voldoen aan de Olympische standaard met goedkeuring van het Zweeds Olympisch Comité, biedt Apollo Sports een vakantie ervaring die je nergens anders kunt vinden. 

Naast de Scandinavische basis, heeft de touroperator inmiddels ook een Nederlandssprekende sportmanager en (gast)instructeurs in enkele van hun hotels aanwezig, waardoor Nederlandse gasten in een vertrouwde omgeving te woord kunnen worden gestaan 

In totaal biedt Apollo Reizen 8 verschillende volledig op sport georiënteerde hotels op 7 verschillende bestemmingen: 

  • Playitas Resort – Fuerteventura, Spanje 
  • Sivota Retreat – powered by Playitas – Sivota, Griekenland 
  • Levante – powered by Playitas – Rhodos, Griekenland 
  • Aqua Vista – powered by Playitas – Hurghada, Egypte 
  • Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels – Kreta, Griekenland 
  • Lyttos Beach – Kreta, Griekenland 
  • VIDAMAR Resorts Madeira – Madeira, Portugal 
  • JA Beach – Dubai, Verenigde Arabische Emiraten 

Naast het doorlopende, uitgebreide dagelijkse sportaanbod in de hotels biedt Apollo Sports een indrukwekkend uitgebreide trainingskalender vol met themaweken en gastinstructeurs gedurende 52 weken per jaar - van yoga- en meditatieweken tot aerobicsweken, padelweken, hardloopweken en x-fitweken. 

Wil je Apollo Sports beter leren kennen? Ontdek de nieuwe standaard van sportvakanties hier

Meer binnen de rubriek Reizen en toerisme