Streamstress? De nieuwe Binge-app helpt je kiezen

10 JUL 2024 10:16 | Bindinc.

Het is de grote frustratie van veel kijkers: eindeloos scrollen over de streamingdiensten, op zoek naar een nieuwe film of serie. De nieuwe Binge-app helpt razendsnel bij het kiezen en maakt zo een einde aan de streamstress.

Uit onderzoek blijkt dat het vinden van een nieuwe film of serie de grootste klacht is van gebruikers van streamingdiensten. De laatste aflevering is geweest, en dan? Wat ga je kijken? En op welke dienst? Dat zoeken duurt vaak zo lang, dat kijkers er gefrustreerd van raken. Sterker nog: een deel van de gebruikers van streamingdiensten haakt zelfs af en gaat iets anders doen.

De splinternieuwe Binge-app maakt een einde aan de streamstress. Met de mobiele telefoon in de hand kies je snel en eenvoudig een volgende film of serie. Even selecteren op streamingdienst en genre en je hebt in no time iets leuks gevonden in het overweldigende aanbod.

Echte kijktips, meteen kijken

De deskundige redactie van Binge selecteert alleen de beste, interessantste en populairste films en series, en vertelt meteen waarom ze de moeite waard zijn. Dat verkleint de kans op een verkeerde keuze en voorkomt een hoop frustraties. Via de handige ‘direct kijken’-optie kan de gebruiker doorklikken naar de betreffende streamingdienst en meteen kijken.

Handige features van de Binge-app:

  • Kijktips van de beste, interessantste en/of populairste films en series
  • Filter snel op: eigen diensten, favoriet genre, film en/of serie
  • Direct kijken op de betreffende streamingdienst
  • Zoek in het volledige aanbod en ontdek waar iets te zien is
  • Maak een kijklijst om waardevolle tips te bewaren voor later
  • Met nieuws, reviews en top-lijstjes van de deskundige redactie

Met de Binge-app maak je snel een einde aan je streamstress en heb je in no time een nieuwe film of serie gevonden om van te genieten.

Gratis

De app is gratis te downloaden in de iOS en Android stores. Het spreekt voor zich dat kijkers wel moeten betalen voor het gebruik van een streamingdienst als ze daar iets willen kijken. 

De makers van TVgids.nl

De Binge-app is ontwikkeld door de makers van TVgids.nl, de grootste tv-gids van Nederland. De twee digitale platformen vullen elkaar naadloos aan helpen de gebruiker op weg in de strotvloed aan videocontent. Het is onze missie om Nederland zo snel en zo goed mogelijk antwoord te geven op de volgende vragen: Wat ga ik kijken? En waar is het te zien? 

Bindinc. is al meer dan 25 jaar hét mediabedrijf voor televisiegidsen, gidsdata en kijkersdata. Met TVgids.nl, de nieuwe Binge-app, de Gouden Televizier-Ring verkiezing en de andere consumentenmerken bereikt Bindinc. 8,6 miljoen Nederlanders. Daarnaast werkt Bindinc. voor toonaangevende mediabedrijven in de videoindustrie, zoals streamingplatforms, omroepen en zenders, adverteerders, telecombedrijven en tv-producenten. Bindinc. ondersteunt ze bij het bereiken van meer kijkers, meer omzet of meer impact.

Meer binnen de rubriek Entertainment