De helende werking van de buitenspa

19 MRT 2019 13:00 | Sauna4you

Misschien droom je weleens van een buitenspain de tuin of op je balkon maar denk je dat dit een ongrijpbare luxe is. Of je ziet op tegen de energierekening en het onderhoud. Dit hoeft je tegenwoordig allemaal niet tegen te houden. Een buitenspa, spa bubbelbad en whirlpool betekenen trouwens hetzelfde, een bad waarvan het water constant in beweging is, in tegenstelling tot een hot tub. Jacuzzi is eigenlijk een merknaam, maar wordt vaak gebruikt als synoniem voor buitenspa. Sauna4you.nl is leverancier van Amerikaanse topkwaliteit buitenspa’s in diverse soorten en formaten.

Ontspanning

Gezond leven staat steeds meer in de belangstelling in onze stressvolle leven. We zoeken meer ontspanning om te kunnen relaxen in onze hectische wereld. De buitenspa is hiervoor ideaal. In deze warme weldaad kun je de stress wegspoelen en zorgeloos genieten op je dakterras of in de tuin. De helende en ontspannende werken van een bubbelbad is inmiddels zelfs wetenschappelijk bewezen.

De buitenspa van sauna4you zijn van hoge kwaliteit en te herkennen aan de ergonomische lig- en zitplaatsen. De zuiverheid van het water in de spa houd je op peil door filters en met toevoeging van de benodigde chemicaliën zoals PH-Minus, Chloor en Broom. Hierdoor kun je langere tijd gebruikmaken van de spa en hoef je deze pas na drie maanden te verversen.

Kwaliteit, isolatie en onderhoud

Bij de aanschaf van een buitenspais het belangrijk te letten op goede kwaliteit. Bij sauna4you.nl vind je alleen maar Amerikaanse topkwaliteit, maar wel tegen scherpe prijzen. Informeer altijd naar de isolatie van wanden en bodem en plaats na elk gebruik een (ook los verkrijgbare) isolerende cover bovenop. Dat scheelt beduidend in energiegebruik en kosten en de waterkwaliteit blijft beter behouden. Een gezonde totaalbeleving

Goed voor lichaam en geest

Het water in een buitenspa is altijd op temperatuur, ongeveer 38 graden. Door de warmte en de hydro massagestralen worden reumatische klachten of spiergerelateerde klachten verlicht. Daarbij is een spa bubbelbad goed voor je immuunsysteem, bloedsomloop en verteringsstelsel. Gevoelens van stress en vermoeidheid verdwijnen snel in het bubbelende warme water. Zo blijf je langer gezond en actief en dat is de investering wel waard. De belangrijkste reden voor veel mensen is terecht dat het gewoon een heerlijke totaalbeleving is voor al je zintuigen. Alleen kun je rustig nadenken en met anderen erbij kom je tot gezellige gesprekken. In een buitenspui zijn er allerlei extra snufjes op het gebied van licht, kleur en geluid zodat je even in een andere wereld zit.

Voor twee tot zeven personen

Bij sauna4you.nl vind je whirlpools voor buiten van verschillende afmetingen. Je bepaalt zelf de kleur van de buitenkant, badkuip en cover. Een gemiddelde buitenspa is ruim 2 x 2 meter en 90 cm hoog, De prijs hangt vaak af van de hoeveelheid jets, extra snufjes en de kracht van de pompen. Accessoires zoals een trapje, een veiligheidsbeugel of een bartafel kun je eenvoudig bij bestellen. 

Dit is een origineel bericht van Sauna4you

Meer binnen deze rubriek