Het grootste assortiment aan camper isolatie bij Camperpassie

01 JUN 2021 16:47 | Camperpassie

Campers zijn enorm in trek bij alle leeftijdsgroepen. Dat is niet verwonderlijk. Het gevoel van vrijheid, te kunnen gaan en staan waar je wilt zonder afhankelijk te zijn van bepaalde voorzieningen, geeft deze manier van reizen de ruimte om je dromen te volgen. Bij Camperpassie begrijpen ze dat als geen ander. Ze zijn met hetzelfde virus besmet. Dat dromen ook niet aan jaargetijden gebonden zijn weten ze ook. Hun aanbod binnen het assortiment camper isolatie is dan ook volledig, praktisch en voor elke camper beschikbaar.

Ieder merk zijn eigen camper isolatie

Bij Camperpassie kunnen voor de meest bekende campermerken allerlei accessoires en toebehoren aangeschaft worden. Hun webshop werkt met een filtersysteem. Door het merk van de camper te kiezen kom je direct terecht bij alles wat met jouw camper te maken heeft, en in dit geval ook de camper isolatie. Het aanbod is eigenlijk bijna overweldigend. Elk hoekje, elk kiertje, elk oppervlak kan met camper isolatie van Camperpassie geïsoleerd worden.

Mogelijkheden van isolatie

Er zijn speciale voorzieningen voor de buitenkant, maar ook voor de binnenkant, voor optrekkend vocht en kou vanaf de onderkant, bijvoorbeeld bij de voeten in de cabine. Tijdens het rijden is het prettig er warm bij te zitten. Bij Camperpassie zijn in de collectie camper isolatie speciale voetenplaten en isolatie voor de voetenruimte opgenomen.

Heb je een mooi plekje als standplaats of voor een enkele overnachting gevonden dan kun je ervoor kiezen de hele cabine af te sluiten of alleen isolatie aan de binnenkant van het raam aan te brengen. Het systeem is zowel simpel als praktisch. Met een paar klikken bevestig je de isolatie waardoor niet alleen warmte binnen maar ook de kou buiten blijft. Camperpassie heeft ook aan camper isolatie voor de binnenkant van de portieren gedacht, altijd koude plekken door het rechtstreekse contact met buiten. Systemen als 8-laags raamisolatie integraal en Thermo Lux Intergraal garanderen een goede isolatie wanneer dit het meest nodig is.

Voor de ramen en de motorkap zijn complete rokken beschikbaar. De bovenkant van de camper isolatie wordt over de raampartij gezet, de rok over de motorkap geschoven. In sommige gevallen is er een rolgordijn beschikbaar als isolatie voor de voorruit. Dit type camper isolatie is niet alleen handig om alles goed op temperatuur te houden wanneer je onderweg bent, maar helpt ook de camper te beschermen wanneer deze in een stalling staat.

Zomerse isolatie

Camper isolatie is natuurlijk niet alleen geschikt voor gebruik in het najaar of de winter. Tijdens de zomer kan het behoorlijk warm worden. Ook voor deze periode in het jaar heeft Camperpassie een ruim aanbod in camper isolatie. Zonnebescherming aan de buiten- of binnenkant, vliegengordijnen, zonneschermen en opnieuw de mogelijkheid de hele cabine af te sluiten. De meeste warmte komt tenslotte via het voorraam naar binnen. Overigens is een deel van de isolatie voor de koude periode ook geschikt voor de zomer. Wanneer kou buiten gehouden wordt, geldt dit ook voor de warmte.

Om te voorkomen dat je alle onderdelen voor camper isolatie apart moet aanschaffen vind je bij Camperpassie isolatie ook voordeelsets. Deze isolatiesets zijn samengesteld om het jou zo makkelijk mogelijk te maken met maximaal comfort.

 

Dit is een origineel bericht van Camperpassie

Meer binnen deze rubriek