HAMBURG, Duitsland, 4 februari 2025 /PRNewswire/ -- Van 14 tot 18 maart 2025 komt de crème de la crème van de internationale out-of-home markt samen op INTERNORGA in Hamburg. Als toonaangevende vakbeurs voor de hele sector biedt zij een indrukwekkende selectie van nationale en internationale exposanten: van innovatieve nieuwkomers tot gevestigde grote spelers, hier vinden bezoekers de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van keukentechnologie, restaurant- en hotelinrichting, foodtrends en specialiteiten op het gebied van koffie en dranken. De beurservaring wordt compleet gemaakt door een gevarieerd randprogramma met inspirerende congressen, brainfood-sessies, spannende wedstrijden en uitstekende netwerkmogelijkheden.
- Foto is beschikbaar bij AP -
95.000 vierkante meter vol inspiratie De nieuwste trends en innovaties worden voor het eerst gepresenteerd op INTERNORGA - in maar liefst 11 hallen wacht de bezoekers een unieke ervaring. Hoe de voeding in de out-of-home markt van morgen eruit zal zien, wordt indrukwekkend gepresenteerd in het nieuwe trendgebied Future Food door pioniers uit de sector. Met een opmerkelijke mix van productinnovaties en baanbrekende diensten biedt de Newcomers Area bezoekers talrijke ideeën en deelnemende bedrijven waardevolle contacten in onder andere de gastronomie, hotellerie en retail. In het segment keukentechnologie en -uitrusting presenteren meer dan 200 bedrijven de nieuwste trends, innovatieve oplossingen en slimme apparaten die de toekomst vormgeven. Hoe digitalisering de out-of-home markt revolutioneert en welke mogelijkheden het biedt voor een moderne, gepersonaliseerde gastervaring, wordt getoond in de indrukwekkende oplossingen van exposanten in het gebied Digitale Oplossingen. Zowel in de hotellerie als in de gastronomie is een aantrekkelijke inrichting die design en functionaliteit combineert van essentieel belang om gasten blijvend te inspireren. Inspiratie hiervoor is te vinden in de expositieruimte voor restaurant- en hotelinrichting en aan de indrukwekkende 40 meter lange Skywalk Tafel.
Kennisoverdracht meets Netwerken Op 13 maart, een dag voor de start van INTERNORGA, vindt het International Foodservice Forum plaats in het Congress Centrum Hamburg. Tijdens Europa's grootste congres voor de professionele gastronomie wisselen topbeslissers, visionairs en experts ideeën uit over baanbrekende trends, innovaties en ontwikkelingen. Elk jaar opnieuw weet vooral de inspirerende sfeer te imponeren: "Alle passie van de gastronomiesector samengebracht op één plek - er is niets vergelijkbaars met de energie hier," zegt Henry McGovern, McWin Capital Partners.
Het forum biedt een unieke plek voor kennisoverdracht, inspiratie en netwerken. Mark Hallstein, Fraport AG, geeft boeiende inzichten over hoe de grootste luchthaven van Duitsland op culinair gebied een sprong vooruit maakt. Experts uit de sector, zoals Jochen Pinsker van Circana Group GmbH en Alexander Tauer van Domino's Pizza Deutschland GmbH, bespreken de huidige stand van de branche, producttrends en prijsgevoeligheid bij gasten. Een ander belangrijk thema is de transformatie van businessmodellen. Sven Sallaerts, oprichter van Younique Concepts (Pesca) in Amsterdam, analyseert het belang van Generatie Z en marketing als succesfactoren voor toekomstgerichte strategieën. Een gedetailleerd overzicht van het programma is online beschikbaar. De presentaties worden ter plaatse live in het Engels vertaald via een koptelefoon.
Bezoekers vinden tal van inspiratiebronnen en inzichten over de belangrijkste thema's op de verschillende podia van INTERNORGA. Op de OPEN STAGE delen toonaangevende professionals en trendonderzoekers innovatieve ideeën, expertkennis en best practices via inspirerende keynotes, talks en paneldiscussies. Op het podium What The Food! - by foodlab zorgen startups en nieuwkomers voor frisse impulsen en krijgen innovatieve concepten een podium. Na de bruisende beursdagen kunnen de deelnemers perfect ontspannen in de afterwork-lounge OFF THE RECORD.
Het grote potentieel van de out-of-home markt wordt ook tijdens de awards op INTERNORGA onderstreept. De INTERNORGA Zukunftspreis eert op 14 maart bedrijven die met innovaties, duurzaam ondernemerschap en toewijding de toekomst van de sector mede vormgeven. In 2024 wist Oh Mungood van OMG plantbased Food AB uit Zweden te overtuigen met plantaardige burgerpatty's en gehakt op basis van mungbonen, waarmee ze succesvol de Duitse markt betraden. Een hot topic in de sector is het tekort aan jonge en gekwalificeerde vakmensen. De NEXT CHEF AWARD op 16 en 17 maart laat zien hoe jong culinair talent een podium krijgt en hoe de aantrekkelijkheid van het vak in de schijnwerpers wordt gezet. Ambitieuze jonge chefs strijden hier in een spannende competitie en moeten de hooggekwalificeerde jury overtuigen met creativiteit, vakmanschap en een goed gevoel voor bijzondere smaakcombinaties. Inspirerende concepten voor de gastronomie staan centraal bij de finale van de Duitse Gastro-Gründerpreis op 14 maart, waarbij de meest innovatieve horecastartups uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland worden bekroond. Daarnaast draait alles om vakmanschap en passie voor pizza tijdens de Pizza-Experience - van spectaculaire pizzakunststukken en proeverijen tot seminars over de kunst van het bereiden van Napolitaanse pizza. Op 18 maart meten de beste pizzabakkers uit heel Europa zich tijdens de derde European Pizza Excellence 2025.
Over INTERNORGA INTERNORGA is de internationale toonaangevende vakbeurs voor de hotelbranche, gastronomie, bakkerijen en patisserieën. Als jaarlijkse ontmoetingsplaats voor deze sectoren vindt de beurs plaats van 14 tot 18 maart 2025 op het terrein van de Hamburg Messe und Congress. Nationale en internationale exposanten presenteren aan vakbezoekers hun producten, trends en innovaties voor de gehele out-of-home markt.
De vakbeurs wordt aangevuld met internationaal gerenommeerde congressen, een uitgebreid randprogramma en innovatieve branchewedstrijden.
Meer informatie is te vinden op de website www.internorga.com en op de INTERNORGA socialmediakanalen LinkedIn, Instagram en Facebook.
Persmateriaal voor download: https://hmc.canto.de/b/QP8HC Persberichten: www.internorga.com/info/presse/pressemitteilungen
Contact: Annika Meyer Pers & PR Telefoon: +49 40 / 3569 2445 E-mail: annika.meyer@hamburg-messe.de
Dit is een origineel bericht van PR Newswire
Ga naar alle berichten van deze organisatie.