Apollo Reizen onthult nieuwe winterbestemmingen voor het winterseizoen

31 JUL 2024 08:00 | Apollo Reizen

Apollo Reizen introduceert nieuwe zonnige en sportieve bestemmingen, en biedt daarnaast unieke wintersportmogelijkheden!

Met het winterseizoen in aantocht kondigt Apollo Reizen vol trots aan dat Gran Canaria, Tenerife en Hurghada zijn toegevoegd aan haar reisportfolio voor het komende seizoen. Deze zonnige en sportieve bestemmingen bieden reizigers de mogelijkheid om te genieten van een mix van warme klimaten en boeiende sportmogelijkheden in de wintermaanden.

Unieke wintersportbestemmingen

Voor de reizigers die een unieke winterse ervaring zoeken, lanceert Apollo Reizen uitgebreide vakantiepakketten om aan deze wensen te voldoen. Haar portfolio bevat geen traditionele skivakanties in de Alpen, maar daarentegen bieden zij de mogelijkheid om alternatieve en onconventionele bestemmingen te verkennen, zoals Griekenland en Turkije. Naast de uitstekende skimogelijkheden, bieden deze bestemmingen prachtige natuur en een levendige après-ski. 

"Bij Apollo Reizen streven we ernaar om onze klanten een divers scala aan sportieve en unieke reiservaringen te bieden, en deze nieuwe toevoegingen voor het winterseizoen benadrukken dat streven," aldus Robbin de Waal, woordvoerder van Apollo Reizen. "Met de uitbreiding van onze reisbestemmingen hopen we reizigers de mogelijkheid te bieden om nieuwe culturen te ervaren terwijl ze genieten van hun favoriete winteractiviteiten." 

Bekijk het volledige winteraanbod van Apollo Reizen.

Meer binnen de rubriek Reizen en toerisme