Loopper genomineerd voor ''Best online performance'' 2021

12 JUL 2021 11:26 | Loopper

Een van de belangrijkste prijzen die je als E-commerce ondernemer in relatiegeschenken kunt winnen is de ‘best online performance’ award. Hierbij wordt door Promz en PPP, de branchevereniging voor leveranciers van promotionele producten, de waardering uitgesproken voor de inspanningen van de ondernemer om online optimaal te presteren. Dit betekent dat zowel de ‘normale’ desktop versie van de website optimaal moet functioneren, maar ook de mobiele versie. Vooral dat laatste aspect is de laatste jaren belangrijk geworden. Veel ondernemers richten zich juist op de bezoeker die met een smartphone of tablet de website bezoeken. Loopper heeft in dat opzicht dankzij de nominatie alvast de eerste punten binnen. De specialist in relatiegeschenken heeft dus alle reden om trots te zijn. Voor de veeleisende ondernemer die op zoek is naar een uniek relatiegeschenk is Loopper dan ook een logische keuze.

Overzichtelijke en klantvriendelijke website

Een van de zaken waar men op let bij het bepalen van de winnaar van de ‘best online performance’ award is de overzichtelijkheid van de website. Loopper heeft hier duidelijk aandacht aan besteed. Het volledige assortiment relatiegeschenken is eenvoudig te vinden, mede dankzij de handige zoekfunctie. Ben je als ondernemer op zoek naar een uniek relatiegeschenk voor je klanten of leveranciers, dan is dit snel gevonden. Loopper heeft daarnaast ook oog voor speciale wensen. Mocht je als ondernemer binnen het assortiment van Loopper, wat ruim 6000 artikelen omvat, geen keuze kunnen maken, dan is een custom product wellicht een goede optie. Op die manier laat Loopper zien hoe eenvoudig het is om het perfecte relatiegeschenk te vinden.

Overzichtelijk ingerichte website

De reden voor de nominatie van Looper voor de ‘best online performance’ award is niet alleen vanwege de overzichtelijkheid of de sublieme weergave van de website op mobiele apparaten. Ook het feit dat Loopper een specialist pur sang is, kan op de nodige waardering rekenen. Het grote assortiment speelt daarbij zeker een rol, maar ook de service naar de klant toe. Zo werkt de website van Loopper drempelverlagend zodat ook de kleine ondernemer kan slagen in zijn of haar zoektocht naar een passend promotieartikel of relatiegeschenk. Naast het zeer diverse assortiment kan de bezoeker namelijk rekenen op een groot aantal opties voor zijn of haar bestelling. Zo zijn kleine oplages mogelijk waardoor de ondernemer geen groot budget nodig heeft. Oplages van 25 stuks zijn vaak al mogelijk. Daarnaast kunnen alle producten worden voorzien van een logo of een promotionele tekst.

Talloze mogelijkheden voor elke ondernemer

Naast het bedrukken van het gewenste relatiegeschenk is het ook mogelijk om te kiezen voor een bedrukking in meerdere kleuren. Zelfs een full colour bedrukking is mogelijk. Op die manier krijgt het relatiegeschenk een unieke uitstraling en is het een prima manier om de onderneming op een bijzondere manier onder de aandacht te brengen. Vanzelfsprekend kan zo’n uniek geschenk op verschillende manieren gebruikt worden. Je kan bijvoorbeeld denken aan het gebruik door het eigen personeel. Denk bijvoorbeeld aan baseballcaps of hygiënische gezichtsmaskers. Ook het benadrukken van het duurzame karakter van een onderneming is mogelijk door te kiezen voor een duurzaam relatiegeschenk. De mogelijkheden van Loopper als relatiegeschenken specialist zijn daardoor eindeloos.

 

Dit is een origineel bericht van Loopper

Meer binnen deze rubriek