Schoenenmerk Filmore geeft aandelen weg aan eerste 100 klanten

04 JUL 2023 11:39 | Filmore

'The First One Hundred': Filmore nodigt klanten uit om te investeren in hun schoenen en hun toekomst.

Nederland, 3 juli - Filmore, een nieuw Nederlands merk voor herenschoenen, lanceert op een opmerkelijke manier: bij aankoop van een paar schoenen worden de eerste honderd klanten aandeelhouder van het merk. Onder de titel "The First One Hundred" worden fans van het eerste uur uitgenodigd om deel uit te maken van de groeiende community rondom het merk.

Filmore's brand director, Coco Kling, legt uit: "Bij Filmore willen we alles vanaf het begin goed doen. Duurzaamheid is voor ons de norm, niet de uitzondering. We willen een gemeenschap opbouwen, mensen betrekken en hen de kans geven om daadwerkelijk deel uit te maken van ons merk. Door aandelen weg te geven aan de eerste honderd kopers, laten we zien dat we bereid zijn om onze overtuigingen in actie om te zetten en onze klanten op een dieper niveau bij ons merk te betrekken. Het is een uitnodiging om samen met ons te bouwen aan de toekomst van Filmore.”

Het merk lanceert de campagne met drie schoenenmodellen in diverse kleuren, die zijn ontworpen om perfect aan te sluiten bij de stijl en smaak van ambitieuze millennials. Deze modellen, vernoemd naar drie vulkanen: Etna, Saba en Hierro, vertegenwoordigen de visie en het vakmanschap van Filmore, en bieden een eigentijdse en duurzame uitstraling.

Fans van het eerste uur

Fans van het eerste uur worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze bijzondere kans. Het biedt hen niet alleen de mogelijkheid om schoenen van Filmore te bezitten, maar ook om te investeren in het merk en deel uit te maken van de groeiende Filmore community.

Als dank ontvangen de eerste honderd fans een officieel certificaat en een exclusieve video, die ze kunnen delen op hun sociale mediakanalen om hun betrokkenheid bij het merk te delen.

Bezoek www.filmorebrand.com om de online beleving te ontdekken en een waardevol aandeel te verwerven in de toekomst van Filmore.

Meer binnen de rubriek Diversiteit, lifestyle en mode