Apollo Reizen keert terug naar het strandparadijs Jandia

13 SEP 2023 09:00 | Apollo Reizen

Fuerteventura is het Canarische eiland dat het snelst groeit in populariteit. Apollo Reizen breidt zijn portfolio verder uit met een nog breder scala aan bestemmingen en hotels en versterkt daarmee zijn positie op het eiland. 

Niets gaat boven de Canarische Eilanden en ze zijn veruit de meest gewilde winterbestemming voor Apollo. Terwijl de vraag naar Gran Canaria al tientallen jaren stabiel is, komt Fuerteventura in recordtempo op als een sterke concurrent. Bij Apollo ervaart het sport- en strandparadijs Fuerteventura momenteel de grootste toename in vraag. 

Het zijn vooral de spectaculaire natuur en het brede scala aan activiteiten die de grootste attracties van het eiland vormen. Het is dus geen toeval dat Fuerteventura vooral populair is bij jongvolwassenen en actieve reizigers, en dat Apollo hier zijn flagship sporthotel, Playitas Resort, heeft gevestigd. 

 - Fuerteventura is het Canarische eiland dat er geen moeite mee heeft om op te vallen. De sfeer is een mix van artistiek en sportief, het klimaat is 300 dagen per jaar zonnig - en het landschap wordt verlicht door oases, zijdezachte stranden en charmante dorpjes. Er is een reden waarom filmmakers van over de hele wereld verliefd zijn geworden op het eiland, zegt Thomas de Bruijn, Sales Manager bij Apollo Reizen.

Ontdek het "Hawaï van Europa" 

Apollo Reizen biedt in totaal zes verschillende vakantieoorden op Fuerteventura, van het populaire Corralejo in het noorden tot Costa Calma in het zuiden. Ze hebben allemaal geweldige stranden, maar de mooiste zijn te vinden op het schiereiland Jandia - lange tijd een van de best bewaarde geheimen van surfliefhebbers. Vandaag de dag is het gebied Jandia een van de meest gewilde badplaatsen van Fuerteventura - dit komt ongetwijfeld door de kilometerslange witte stranden die het eiland de bijnaam "het Hawaï van Europa" hebben opgeleverd. 

Naast stranden biedt Jandia ook verschillende gezellige vakantiedorpen, waaronder Morro Jable. Hier vind je een mooie promenade langs zee, verschillende voortreffelijke restaurants en een kindvriendelijke sfeer. Voor de avonturiers zijn er ook veel interessante steden en ervaringen binnen handbereik, zoals het bergstadje Pájara. 

- Fuerteventura heeft resorts voor iedereen, of je nu op zoek bent naar een vakantie boordevol activiteiten of naar totale ontspanning in een charmante omgeving. Voor relaxte strandliefhebbers en gezinnen met kinderen gaat er echter niets boven Jandia. "Er is al lange tijd vraag naar dit resort onder onze reizigers en we zijn blij dat we hier eindelijk weer hotels kunnen aanbieden," zegt Thomas. 

Meer informatie: https://www.apolloreizen.nl/

Meer binnen de rubriek Reizen en toerisme