Michael Pilarczyk schrijft nieuw boek voor jongeren over mentale gezondheid en levensvisie

20 MRT 2023 12:14 | Invictus Publishing

Veel jongeren hebben te maken met mentale problemen en vele vragen hoe zij invulling moeten geven aan hun toekomst. Om die jonge mensen richting en perspectief te geven, schrijft Michael Pilarczyk momenteel zijn nieuwe boek Design Your Own Life. Een praktisch handboek voor middelbare scholieren en studenten.

Foto: Omslag Master Your Mindset

“In de afgelopen twee jaar ontving ik steeds meer reacties en vragen van jonge lezers vanaf 15 jaar. Dat zette mij aan het denken en daardoor heb ik besloten een speciale jongerenversie te schrijven van mijn boek Master your Mindset, voor de doelgroep tussen 15 en 27 jaar. Een boek dat je op weg kan helpen als je nog aan het begin van je leven staat. Dit is het boek dat ik zelf had willen lezen toen ik 18 jaar was.”

Pilarczyk roept jongeren op om input te geven voor de inhoud van zijn nieuwe boek. Waar zit je mee? Waarmee kan ik je helpen? Waar zou je meer over willen weten? Iedereen tussen 15 en 27 jaar mag input leveren via zijn website michaelpilarczyk.nl/nieuwboek. Wanneer het nieuwe boek in het najaar verschijnt, zullen 1000 jongeren die hebben gereageerd worden beloond met een gratis exemplaar van Design Your Own Life.

Het boek zal praktische tips en oefeningen bevatten om jongeren te helpen bij het ontwikkelen van eigenwaarde en zelfvertrouwen, het omgaan met stress en het stellen van doelen. Het is een geweldige manier om jonge mensen te inspireren en te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en een zinvol en succesvol leven te leiden.

Veel mentale problemen bij jongeren

Volgens recent onderzoek van het RIVM ervaart 47% van de jongeren stress en heeft 33% last van mentale problemen. Meer dan de helft van de jongeren maakt zich zorgen over hun toekomst. Pilarczyk wil een helpende hand bieden op basis van zijn persoonlijke ervaringen en zijn ervaring met tienduizenden mensen die hebben deelgenomen aan zijn programma’s voor zelfontwikkeling.

Over Michael

Michael Pilarczyk is spreker en auteur over bewustzijn, persoonlijk succes, mindset en mentale gezondheid. Hij bereikte inmiddels meer dan 250.000 lezers en 100.000 luisteraars met zijn boek Master your Mindset, leef je mooiste leven. Deze bestseller staat bijna drie jaar genoteerd in de Bestseller60 van CPNB. Voor vragen en contact: https://www.invictuspublishing.nl/contact

Foto: Michael Pilarczyk door Youri Claessens Photography

Meer binnen de rubriek Uitgeverij