Apollo Reizen lanceert nieuwe winterbestemmingen

20 SEP 2023 12:45 | Apollo Reizen

Deze winter kun je vanuit Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel met Apollo Reizen naar maar liefst 11 bestemmingen reizen, waaronder Spanje, Dubai, Egypte en Portugal.

Apollo's entree op de Nederlandse markt bestond in eerste instantie uit een groot aantal populaire zomerbestemmingen rond de Middellandse Zee. Nu breidt de touroperator zijn aanbod uit en lanceert een breed winterprogramma met 11 verschillende bestemmingen in vier landen.

- "Nederland is voor ons nog een relatief nieuwe markt, in tegenstelling tot de Scandinavische landen waar we al bijna 30 jaar actief zijn. Tegelijkertijd blijkt uit onderzoek dat reisvoorkeuren en -trends relatief vergelijkbaar zijn over de landsgrenzen heen, zoals de wens naar unieke ervaringen en de mogelijkheid om sport te combineren met ontspanning. Dit hebben wij als uitgangspunt genomen bij het ontwikkelen van het winterprogramma voor dit jaar," zegt Thomas de Bruijn, salesmanager bij Apollo Reizen.

Sport, surfen en strand op Fuerteventura

De duidelijke favoriet van de Nederlanders deze winter is Fuerteventura. Het Canarische eiland, dat vaak het Hawaï van Europa wordt genoemd, is al lange tijd een favoriete bestemming voor Nederlandse reizigers, vooral dankzij de unieke natuur en de kilometerslange zandstranden. Elk jaar trekt het eiland surfers, filmmakers en bezoekers van over de hele wereld - vooral actieve reizigers die luie stranddagen willen combineren met een hoge hartslag. Het is daarom geen toeval dat Fuerteventura ook Apollo's vlaggenschipbestemming is voor sportvakanties, waar het grootste sporthotel van de touroperator is gevestigd: Playitas Resort.

- Sportreizen is een van de snelst groeiende reistrends die we zien vanuit heel Europa en vooral Nederland. De interesse om vakanties te gebruiken om persoonlijke doelen na te streven is niet langer voorbehouden aan topsporters, maar aan het grote publiek. Individuen, vriendengroepen, stellen en gezinnen met kinderen maken allemaal gebruik van Sportvakanties - en Apollo Sports is het snelst groeiende hotelconcept dat we hebben," zegt de Bruijn.

Apollo Reizen biedt deze winter ook reizen aan naar vijf verschillende vakantieoorden aan de Costa del Sol in Spanje, en naar de Algarve en Madeira in Portugal.

Unieke ervaringen naar het oosten

Naast populaire bestemmingen in Europa lanceert Apollo Reizen ook een nieuw reisaanbod naar het oosten. Deze winter kunnen Nederlandse reizigers avontuurlijke bestemmingen beleven zoals Dubai, Hurghada en Sharm el Sheikh in Egypte.

De gemene deler voor allemaal is eersteklas hotelervaring, heerlijk eten en een breed scala aan indrukwekkende attracties en bezienswaardigheden. Maar waar de Verenigde Arabische Emiraten een fascinerende blik in de toekomst bieden, biedt Egypte een historisch inzicht in het verleden - en beide maken de winter extra avontuurlijk.

Lees meer over het winteraanbod van Apollo Reizen.

Meer binnen de rubriek Reizen en toerisme