Auto leasen via ABC Autolease

01 APR 2021 16:08 | ABC Autolease

Steeds vaker kiest men voor het leasen van een auto in plaats van deze direct zelf te kopen. Het betalen van een vast bedrag per maand om in een auto te kunnen rijden wordt voor veel mensen namelijk steeds aantrekkelijker. ABC Autolease, de online specialist op het gebied van financial lease. Met hun leasecalculator weet u exact wat uw maandelijkse leasetermijn is. Als ondernemer weet u hoe essentieel investeringen zijn voor een efficiënte bedrijfsvoering, maar tevens weet u ook dat het een grote stempel drukt op uw werkkapitaal. Bij ABC Autolease kunt u terecht voor het private of financial leasen van personenauto’s en bedrijfswagens. U kunt kiezen uit nieuwe en gebruikte lease occasions. Weet u nog niet precies welke auto u wilt leasen, vraag dan vrijblijvend een proefrit aan.

Private lease via ABC Autolease

Bij een private lease betaalt u een vast bedrag per maand waarin de onderhoudskosten, reparaties, wegenbelasting, verzekering en pechhulp zijn inbegrepen. Dit betekent dat u zelf geen extra kosten hoeft te maken wanneer de auto mankementen vertoont of kapot gaat. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Boetes en brandstofkosten moet u wel gewoon zelf betalen.

U betaalt het maandbedrag over een gekozen looptijd van één of meerdere jaren. Zo kunt u zelf bepalen hoelang u gebruik wilt maken van de auto. Gedurende deze periode kunt u gewoon in de auto van ABC Autolease blijven rijden, maar aan het einde van het contract is de auto niet van u. U kunt dan eventueel een nieuw leasecontract afsluiten, zodat u weer in een andere nieuwe auto kunt gaan rijden.

Financial lease via ABC Autolease

Bij een financial lease wordt er ook een vast maandbedrag afgesproken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. In de prijs zijn echter geen kosten voor onderhoud, verzekeringen en dergelijke inbegrepen. Deze vorm van leasen wordt voornamelijk op zakelijke basis afgesloten worden, maar kan ook voor privégebruik geschikt zijn.

Met een financial lease leent u het bedrag om de auto te kunnen kopen. Iedere maand betaalt u een deel van het aankoopbedrag terug, waarna de auto van uzelf is wanneer het leasecontract is afgelopen. U wordt dus eigenaar van de auto.

Een auto leasen in plaats van kopen

Hoewel vroeger een auto vaak direct gekocht werd, wordt er tegenwoordig steeds vaker een leasecontract afgesloten. Dit komt omdat leasen het voor meer mensen mogelijk maakt om in een nieuwe auto te kunnen rijden. Wanneer u een auto koopt, moet u namelijk in één keer een groot bedrag betalen. Misschien heeft u niet genoeg spaargeld of vindt u het zonde om in één klap veel geld te zien verdwijnen. Dan kan een leasecontract bij ABC Autolease een goede oplossing zijn, omdat u dan maandelijks een kleiner bedrag betaalt tijdens een vooraf bepaalde periode.

Dit is een origineel bericht van ABC Autolease

Meer binnen deze rubriek