HYRA Hypotheken lanceert ludieke Campagne voor Vastgoedinvesteerders

12 SEP 2024 14:02 | HYRA Hypotheken

HYRA Hypotheken introduceert een nieuwe campagne speciaal gericht op vastgoedinvesteerders: "Je eerste winst is een scherpe hypotheek." Met deze campagne wil HYRA vastgoedondernemers direct laten profiteren van lagere maandlasten en een hoger rendement.

De hypotheken van HYRA bieden vanaf de eerste dag een financieel voordeel door lagere kosten, waardoor investeerders hun rendement meteen zien groeien. Deze aanpak positioneert HYRA als een sterke partner voor professionele vastgoedinvesteerders die op zoek zijn naar optimale hypotheekoplossingen.

Symbolische actie met unieke vending machines

Om het concept van direct financieel voordeel tastbaar te maken, introduceert HYRA een speelse actie met vending machines. Bij verschillende partners van HYRA kunnen vastgoedinvesteerders een capsuleautomaat gebruiken, waarbij het inwerpen van 1 euro direct resulteert in het ontvangen van 2 euro. Dit symboliseert de besparing en directe winst die een HYRA-hypotheek kan opleveren.

De vending machines zijn deze week te vinden op de volgende locaties:

  • Hendrik Ido Ambacht: Myla Finance, De Veldoven 6B
  • Voorburg: AE Insurance, Prinses Mariannelaan 207, 2275 BG Voorburg

De locaties kunnen per week variëren, dus het wordt aangeraden om de website www.hyrahypotheken.nl in de gaten te houden voor de meest actuele informatie.

Over HYRA Hypotheken

HYRA Hypotheken is gespecialiseerd in het aanbieden van hypotheken voor vastgoedinvesteerders. Door scherpe tarieven en gunstige voorwaarden biedt HYRA haar klanten de mogelijkheid om meer rendement uit hun vastgoedbeleggingen te halen.

Meer binnen de rubriek Economie en geld