Trust Alliance Compliance Solutions en Owlin kondigen strategisch partnerschap aan

05 MRT 2024 08:30 | Owlin

[05-03-2024], [Den Bosch/Amsterdam] - Trust Alliance Compliance Solutions en Owlin gaan samenwerken. Met het partnerschap breiden beide bedrijven hun portfolio van compliance- en risico-oplossingen uit. 

Trust Alliance is geen onbekende in de markt. Het bedrijf beschikt over meer dan tien jaar ervaring met het leveren van compliance- en risico-oplossingen. Owlin richt zich sinds enkele jaren volledig op risicosignalen voor Third-Party Risk Management-, Know Your Customer- en Know Your Business-processen. 

Owlin vult het portfolio van Trust Alliance aan met de mogelijkheid om negatief nieuws live te monitoren én te scannen in meer dan zeventien talen. Klanten krijgen via Owlin toegang tot inzichten op basis van drie miljoen nieuwsbronnen, consumentenreviews, sanctiegegevens, Politically Exposed Persons (PEP)-lijsten en updates over wet- en regelgeving. 

Dave van Gulik, Director bij Trust Alliance: “Ik kijk uit naar de samenwerking met Owlin, een samenwerking die Trust Alliance in staat stelt om nog meer hoogwaardige oplossingen te leveren. Dankzij deze samenwerking kunnen we onze klanten een volledig verzorgde risk- en compliance-dienstverlening aanbieden, voorzien van de meest actuele en real-time informatie. Owlin's deskundigheid in nieuws en risico-inzichten is van grote toegevoegde waarde voor onze klanten bij het onboarden en monitoren van derde partijen. Het partnerschap voegt dan ook een extra dimensie toe aan ons bestaande aanbod."

Stefan Peekel, Chief Growth Officer bij Owlin, voegt toe: "Trust Alliance levert al meer dan tien jaar een pakket van hoogwaardige compliance oplossingen en we zijn enthousiast over onze toevoeging aan hun line-up. We geloven dat de risico-inzichten van Owlin een belangrijke lacune opvullen en onze gezamenlijke klanten in staat stellen om proactief compliance risico's, veroorzaakt door derden, te identificeren.

Onze real-time inzichten voor onboarding en monitoring van derden zullen onze klanten helpen de transformatie en waarde te realiseren waar ze naar op zoek zijn. Geen handmatige (Google) zoekopdrachten meer en geen zorgen over het missen van belangrijke inzichten. Een hogere speed to insights middels een gecontroleerde end-to-end-risicoaanpak. Dat is wat we leveren met deze samenwerking."

Bezoek voor meer informatie Owlin.com of Trustalliance.com.

Over Owlin

Owlin is gespecialiseerd in het monitoren van risico's van derden en helpt bedrijven real-time risicosignalen in dagelijkse workflows te implementeren. Met behulp van AI en Natural Language Processing (NLP) voorziet Owlin gebruikers van waardevolle inzichten, die anders verborgen zouden blijven in grote hoeveelheden data. In een eenvoudige interface zien gebruikers aan de hand van heldere visualisaties direct welk risicosignaal aandacht nodig heeft. 

Over Trust Alliance Compliance Solutions

Trust Alliance levert al meer dan tien jaar betrouwbare compliance oplossingen en werkt samen met marktleiders zoals Refinitiv. Het portfolio bestaande uit compliance oplossingen stelt bedrijven in staat geïnformeerde beslissingen te nemen, risico's te beperken en te voldoen aan internationale regelgeving.

Blijf op de hoogte binnen deze rubriek

Dit is een origineel bericht van Owlin

Meer binnen de rubriek Arbeidsmarkt en ondernemen