De webshop voor gepersonaliseerde giveaways

14 SEP 2021 09:57 | Loopper

Een van de beste manieren om jezelf te profileren en ervoor te zorgen dat klanten en leads je onthouden is door ze unieke relatiegeschenken te geven. Vroeger deelden bedrijven en zakenlieden gewoon visitekaartjes uit aan iedereen die ze ontmoetten of met wie ze zaken deden. Er is niets mis met deze aanpak en visitekaartjes hebben nog steeds hun functie. Maar uw klanten hebben waarschijnlijk al honderden visitekaartjes.

Dus als u een sterkere indruk wilt maken, is het misschien een goed idee om iets anders te proberen. Met unieke giveaways ofwel promotieartikelen van Loopper kunt u zich onderscheiden van de massa en mensen iets geven dat ze zullen onthouden. Laten we eens kijken naar de voordelen van meer opvallende, gepersonaliseerde klant promotie geschenken.

Wat is er niet verandert

Veel bedrijven proberen door middel van de giveaways uit te drukken dat ze belangrijk zijn voor hun klanten, maar ook dat ze een jong, enthousiast en groeiende bedrijf zijn. Ze proberen een plekje te vinden in het werkgebied van hun toekomstige klanten. Daarom worden er vaak relatiegeschenken gegeven met een historische waarde of waarin de culturele aspecten van hun deel van de markt tot uitdrukking gebracht worden.

Voor een jong bedrijf kan de combinatie van al die informatie overweldigend worden als al die informatie uitgedrukt moet worden in een enkel relatiegeschenk.

Met het relatiegeschenk dat je aan je klant gaat geven wil je echt een blijvende indruk maken. Dus kun je maar beter de klassieke relatiegeschenken, zoals de button, de pen of de briefopener vergeten.

Wat is er wel verandert

Je wilt een blijvende indruk maken op je klanten. Dan moet je beginnen met iedere klant, cliënt of relatie persoonlijk te benaderen. Gepersonaliseerde giveaways, of gepersonaliseerde relatiegeschenken zijn dan de norm.

Als een jong, beginnend bedrijf op zoek gaat naar een gebouw om het hoofdkwartier in te vestigen, begint men met een zoektocht naar een goede makelaar. Wanneer hetzelfde bedrijf een ingewikkeld contract moet tekenen gaat men eerst op zoek naar een goede advocaat of notaris.

Ook op het gebied van relatiegeschenken is de markt anders geworden

Looper steekt met kop en schouders boven de rest uit omdat ze voor iedere opdracht een speciale persoon aanwijzen die de relatie tussen Looper en de cliënt moet gaan managen. Dit garandeert een meer persoonlijke relatie tussen Looper en haar klanten.

Daardoor heeft Looper ook meer inzicht op de klantenkring van haar klanten. Dat betekent, de gepersonaliseerde relatiegeschenken zijn nog persoonlijker en nog gerichter.

Met Looper wordt je giveaway ineens volwassen

De nieuwe wereld heeft veel op met elektronica. De computer en het internet hebben meer stem dan de persoonlijke relatie. En toch zet Looper in op het persoonlijke aspect van het relatiegeschenk. Ook bij de bedrukte pennen, briefopeners en andere klassieke relatiegeschenken proberen we een persoonlijk verhaal in te bouwen, bijvoorbeeld door een heel gedetailleerde logo aan te brengen.

Dus krijg je bij ons altijd een echt mens aan de andere kant van je telefoonlijn. Een echte relatie begint met een echt gesprek.

 

Dit is een origineel bericht van Loopper

Meer binnen deze rubriek