Ontdek de XPLCT Studios collectie

31 JAN 2022 14:54 | XPLCT Studios

Ben je op zoek naar een prachtig modemerk dat naast kleding ook tassen en andere accessoires verkoopt? Zoek dan niet verder en kijk eens naar de producten van XPLCT Studios. Deze producten staan bekend om hun goede prijs-kwaliteit verhoudingen, het gebruik van duurzame materialen en de stoere look die met de producten wordt gecreëerd. XPLCT Studios laat je kennismaken met een prachtige mix van vaardigheden van twee verschillende modemerken die samenkomen in een uniek concept. Het gaat hierbij om de modemerken Shaquille Gunther en Garezi Septara. De geweldige combinatie van deze twee grootheden zorgen nu voor een nieuw concept binnen XPLCT Studios. De kleding is eenvoudig met elkaar te combineren tot complete outfits, wat de offline en online modewerelden combineert. Een uniek concept dus, die op het punt staat om Europa te veroveren.

Wat is XPLCT Studios?

XPLCT Studios is dus ontstaan door twee modewerelden te combineren. De wereld van Shaguille Gunther en de wereld van Garezi Septara. Gunther is vooral bekend van zijn werk binnen de Nederlandse offline modescene, terwijl Septara juist bekend is geworden door zijn werk binnen de Nederlandse muziekindustrie. Vandaag de dag verkoopt XPLCT Studios veel verschillende producten via meer dan 50 zorgvuldig geselecteerde retailers in Nederland. En het duurt niet lang meer voordat er wordt uitgebreid naar de rest van Europa. XPLCT heeft niet alleen aandacht voor de offline modetrends, maar kijkt ook naar de digitale trends. Dit is dan ook wat het merk zo uniek maakt; de combinatie tussen offline en de online modewereld. Naast kleding verkoopt XPLCT Studios ook tassen en andere accessoires.

De mooiste producten

Dat XPLCT Studios mooie producten verkoopt staat buiten kijf. De producten zijn niet anders te omschrijven dan stoer, mega stoer en duurzaam. De kledinglijn richt zich voornamelijk op mannen, maar ook kinderen en uniseks kleding komen voldoende aan bod. De materialen die worden gebruikt zijn duurzaam en de kwaliteit van de producten is erg goed. Op deze manier kan je jarenlang genieten van de kleding, tassen en accessoires van dit nieuwe en unieke merk. Want zeg nou zelf, wie wil er nu niet in zo'n stoere outfit op school of op het werk verschijnen. De kleding is namelijk echt uniek te noemen omdat geen enkel ander merk het aandurft om zulke stoere kleding te ontwerpen. De kledinglijn voorziet naast de jeans, truien en jassen ook in riemen en petjes. Zo kan je een complete outfit kiezen die voor elke gelegenheid uniek is. Combineren van de kledingstukken is eenvoudig door het kleurgebruik in de kledinglijn. Doordat neutrale kleuren worden gebruikt is afstemming tussen de kledingstukken eenvoudig te bewerkstelligen.

Ben je dus op zoek naar kleding maar wil je niet naar de doorsnee kledinglijnen kijken? Kijk dan eens naar de kleding of de complete outfits van XPLCT. Deze unieke kledinglijn draagt zorg voor een stoer uiterlijk waar je jarenlang van kan genieten. Bovendien is de kleding eenvoudig te combineren en voorziet de lijn ook in diverse accessoires die de look compleet maken. Zo weet je zeker dat je optimaal op een date verschijnt, op het werk of op school.

 

Dit is een origineel bericht van XPLCT Studios

Meer binnen deze rubriek