Nieuw! Apollo Reizen lanceert een nieuw sporthotel in Dubai

12 SEP 2023 09:22 | Apollo Reizen

De touroperator bevestigt zijn positie als een van de grootste organisatoren van sportreizen in Europa met Apollo Sports en biedt nu 10 hotels aan die volledig in het teken staan van sport.

In de afgelopen jaren is de vraag naar Apollo's sportvakanties aanzienlijk toegenomen en de verkoop van de sporthotels van de touroperator blijft nieuwe records vestigen. Verschillende hotels staan nu al bovenaan de lijst van meest populaire hotels van zowel het herfst, als het winter seizoen en om aan de toegenomen belangstelling te voldoen, lanceert de sport reisspecialist nu nog een Apollo Sports hotel - en het eerste in zijn soort in Dubai. 

- “Apollo Sports is ons snelst groeiende hotelconcept en verschillende hotels behoren ook tot de hotels met de hoogste klantenscores. De belangstelling groeit elk jaar en we zijn daarom voortdurend bezig om ons aanbod uit te breiden - in de vorm van hotels, trainingen en specifieke sportvakanties. Vandaag de dag bieden we een van de breedste trainingskalenders van Europa met 52 weken per jaar evenementen. Daar zijn we trots op," zegt Daniel Giray, Head of Sports bij Apollo. 

Ja Beach - een veelzijdig sporthotel 

Alle Apollo Sports hotels hebben een sterke focus op kwaliteitsgarantie in elke stap, eersteklas faciliteiten en infrastructuur, professionele instructeurs en gezond eten. Maar elk hotel heeft ook zijn eigen unieke karakter; terwijl het toonaangevende Playitas Resort met zijn indrukwekkende één miljoen vierkante meter sportplezier focust op activiteiten van fietsen en zwemmen tot groepslessen en fitness, richten andere hotels zich bijvoorbeeld meer op yoga en surfen. Een paar hotels hebben ook hun eigen programma’s voor kinderen. 

Het nieuwste hotel in de reeks; Ja Beach in Dubai, biedt ook iets heel speciaals. Het hotel heeft een onovertroffen locatie aan het strand en biedt een breed scala aan trainingen en activiteiten voor het hele gezin - van groepstraining, een goed uitgeruste fitnessruimte, padelbanen, tennisbanen en golfbanen, evenals een speciaal watersportcentrum met mogelijkheden voor suppen, kajakken, wingfoilen, zeilen en kitesurfen. JA Beach heeft ook een eigen paardenstal, waar gasten paardrijlessen kunnen nemen. 

- Het doel van Apollo Sports is altijd geweest om kwaliteitsreizen aan te bieden waarbij sport en training centraal staan, daarom zijn alle hotels zorgvuldig uitgekozen. Tegelijkertijd zijn we constant bezig met het ontwikkelen van ons portfolio, zowel wat betreft de soorten trainingen die we aanbieden als de professionele instructeurs en partners waar we mee samenwerken, zodat iedereen de ultieme sportvakantie voor zichzelf kan vinden - ongeacht wie ze zijn of wat hun voorkeuren en niveau is," zegt Giray. 

Meer binnen de rubriek Reizen en toerisme