Housecare Service breidt aanbod uit met stucwerk in Noord-Brabant

01 DEC 2022 12:16 | WebdesignTilburg

In Noord-Brabant is er een nieuwe aanbieder van stucwerk. Housecare Service uit Breda biedt nu met de uitbreiding van de dienst stucwerk een compleet pakket aan voor het onderhoud, de reiniging en de reparatie van woningen in deze regio. Naast de huidige diensten is er nu dus een nieuwe specialisatie toegevoegd: stucwerk. De vakmannen van Housecare Service voeren al deze werkzaamheden uit voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen, VvE’s of vastgoedbeheer. Met dit complete pakket van mogelijkheden kunnen huis- en pandeigenaren dus voor alle werkzaamheden bij één bedrijf terecht. Een uniek concept in Brabant.

Professioneel stucwerk kent vele voordelen

Mooi glad stucwerk geeft een frisse uitstraling en de woningwaarde stijgt hierdoor. Van goed verzorgd stucwerk heb je jarenlang plezier. Of je nu kiest voor een decoratieve afwerking met een structuur – betonstuc is nu trending – of een strakke basis waar je behang of schilderwerk op aanbrengt. Daarnaast  verhoogt goed stucwerk de verdeling van de lichtintensiteit van een woning met 40%, waardoor een woning visueel meer ruimte krijgt. Het laten stuken van een woning, gebouw of pand kun je het beste overlaten aan professionals. Stuken is een specialistisch vak waarbij de juiste soort stuc zorgt voor een goede hechting. De stuclaag moet net als een huid bestaan uit poriën die kunnen ademen om vocht door te laten. Goed om aan een professional over te laten dus.

Verschillende toepassingen in alle ruimtes

Stucwerk is in verschillende uitvoeringen toe te passen. Pleisterwerk is de meest gebruikte toepassing en geeft een glad resultaat. Bij schuurwerk krijg je een bijzondere afwerking doordat de toplaag met draaiende en vegende beweging wordt aangebracht. In sierpleisterwerk zitten vaak korrels verwerkt. Door de korrels ontstaan er patronen op de muur, wat een unieke uitstraling geeft. Stucwerk is toepasbaar in je hele huis. Of het nu om een nieuwbouw- of renovatieproject gaat. Denk hierbij aan je woonkamer, badkamer, slaapkamer, keuken, hal, open haard of trapgat. Echte vak stukadoors kunnen alle moeilijke kanten of hoeken strak stucen. 

Over Housecare Service

Door de uitbreiding van Housecare Service met de dienst stucwerk bieden zij een compleet pakket aan voor het onderhoud, reinigen en repareren van woningen in de regio Noord-Brabant. Dat doen zij met de diensten schilderwerk, onderhoud of reparaties aan het dak, zonnepanelen reinigen, vogelwering plaatsen, het wassen van ramen en tuinonderhoud. In een goed onderhouden huis wonen voelt prettig. Schone ramen, een dakgoot die goed afloopt en gereinigde zonnepanelen die beschermd worden door vogelwering dragen hier onder andere aan bij. Netjes afgewerkte muren en een strak plafond maken het helemaal af. De oplossing hiervoor: stucwerk.

Meer binnen de rubriek Huis en inrichting