Kamera Express bekroond tot Retailer of the Year voor beste winkelketen

21 SEP 2023 15:50 | Kamera Express

Kamera Express is verkozen tot de beste winkelketen in de categorie ‘Elektronica Speciaalzaken’ van Retailer of the Year. Dit is op donderdag 21 september bekend gemaakt. 

“We zijn enorm trots en dankbaar dat we deze prijs hebben gewonnen”, reageert Ben Cornelisse, CEO van Kamera Express. De prijs ‘ABN AMRO Beste Winkelketen Elektronica Speciaalzaken van Nederland’ werd op donderdag 21 september 2023 uitgereikt. “Dit is een fantastisch compliment die laat zien dat onze winkels gewaardeerd worden door onze klanten”, reageert Cornelisse. “We voelen ons vereerd dat we deze prijs aan onze prijzenkast mogen toevoegen!”

Het is het derde jaar op rij dat Kamera Express voor ‘Beste Winkelketen’ genomineerd was en de tweede keer dat ze de prijs in ontvangst mochten nemen. Cornelisse: “We zijn enorm dankbaar dat we dit jaar deze prestigieuze prijs hebben mogen winnen. Dat we verkozen zijn tot beste winkelketen is een prachtige beloning voor onze voortdurende streven naar een optimale klantbeleving. Het is geweldig om te zien dat ons harde werk zijn vruchten afwerpt.” 

Over Kamera Express 

Kamera Express is dé foto- en videospecialist voor iedere beeldmaker en heeft één duidelijke missie: de foto- en video enthousiasteling en professional op elk terrein het beste bieden. Ze inspireert haar klanten met creatieve content, evenementen, workshops en (online) cursussen via de Kamera Express Academy. Ze biedt een compleet assortiment, scherpe prijzen en deskundig advies. Daarnaast biedt Kamera Express een aantal extra services, zoals de verhuur van foto- en videoapparatuur, het ontwikkelen van fotoprints, fotoboeken en wanddecoratie, digitalisering van media en apparatuur leasing.  

Kamera Express heeft nu 13 winkels in Nederland, 10 winkels in Duitsland, 9 winkels in België en 2 winkels in Luxemburg. Daarnaast heeft Kamera Express webshops in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Oostenrijk, Spanje en Italië.

Meer binnen de rubriek Winkels en consumentenmarkt