Aankondiging eerste editie en line up van Winter Garden

01 NOV 2023 16:33 | Winter Garden Festival

Amsterdam, 1 november 2023 - Winter Garden Festival, het nieuwste evenement van de organisatoren achter het bekende Mystic Garden Festival, is zojuist aangekondigd. Dit winterfestival zal op 24 februari 2024 plaatsvinden in Haarlemmermeer met oa. Eelke Kleijn, Luuk van Dijk en Joëlla Jackson. Hiermee positioneert het festival zich als het enige festival in Nederland dat in deze wintermaand plaatsvindt.

Winter Garden zet een magische wereld neer waar bezoekers hun dagelijkse zorgen kunnen vergeten en zichzelf kunnen zijn. Het is een plek waar muziek, kunst en individuele expressie samenkomen om een inspirerende en bevrijdende experience te bieden.

Het festival is volledig ondergedompeld in een winters koninkrijk. Bezoekers kunnen genieten van een betoverende setting met mind-blowing lichtshows. De line-up wordt gesierd door vooraanstaande (techno) DJ’s, waaronder Eelke Kleijn, Joëlla Jackson, Joran van Pol, Luuk van Dijk, M-High, Nico Morano, DIØN, Cynthia Spiering, Hollt, en Samuel Deep b2b Locklead. 

Het festival telt 4 stages welke worden gehost door Mystic Garden Festival, Dockyard Festival, Cirque Mystique en TIJDMASJIEN .

Belangrijke aspecten van het festival zijn duurzaamheid en inclusiviteit. De organisatie streeft ernaar een event neer te zetten waar respect voor elkaar en de natuur in het DNA zit.

“Iedereen is welkom en de gasten zelf zijn de ‘core’ van het event. Zij zijn degenen die elkaar een gastvrije omgeving bieden, ongeacht achtergrond of levenservaring. En wij zorgen er voor dat de experience hier naadloos op aansluit.” - Tania Davison, founder Winter Garden Festival.

Meer binnen de rubriek Entertainment