Buurtbewoners ontmoeten elkaar aan tafel in Zaandam

18 SEP 2024 13:01 | Stichting VanHarte | Resto VanHarte

Op 2 oktober opent Resto VanHarte een nieuw pop-up buurtrestaurant in Buurthuis Kleurrijk op Panneroodstraat 3 in Zaandam. Vanaf die datum kunnen buurtbewoners elke woensdagavond aanschuiven voor een gezellig, lekker en betaalbaar driegangendiner. Dit biedt een mooie kans om je buurtgenoten te ontmoeten en beter te leren kennen! De nieuwe pop-up locatie van Resto VanHarte is mede voortgekomen uit de samenwerking met Albert Heijn dat haar wortels heeft in Zaandam.

Feestelijke opening

Iedereen is van harte welkom bij de feestelijke opening van de nieuwe Resto VanHarte-locatie in Zaandam. Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:

  • Inloop met welkomstdrankje en amuse: 17.30 uur
  • Welkomstwoord door lokale team Resto VanHarte: 18.00 uur
  • Start feestelijk diner: 18.15 uur
  • Einde diner: 20.00 uur

De eigen bijdrage voor het diner bedraagt acht euro. Kinderen tot en met twaalf jaar betalen de helft. Reserveren is verplicht en kan via www.restovanharte.nl/zaandam of telefonisch via 0900 900 30 30, van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur. Dieetwensen (zoals vegetarisch of halal) kun je aangeven bij de reservering.

Medewerkers Albert Heijn nodigen klanten uit om mee te eten

Albert Heijn nodigt buurtbewoners graag uit voor een gezellige avond op de nieuwe locatie van Resto VanHarte in Zaandam. Daarom plaatst de supermarkt op vrijdag 4 oktober een mini-restaurant in de Albert Heijn op Koningin Julianaplein 10. Hier kunnen Albert Heijn-klanten onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met Resto VanHarte. Daarnaast deelt Albert Heijn dinerbonnen uit aan klanten, die graag eens met buurtgenoten samen eten. Met de bon kunnen klanten één keer gratis mee-eten als ze nog niet eerder bij Resto VanHarte waren.

Een ontmoetingsplek voor iedereen in de buurt

Albert Heijn en Resto VanHarte willen van de nieuwe locatie in Zaandam een echte ontmoetingsplek maken, waar iedereen zich welkom voelt, ongeacht leeftijd, culturele achtergrond of economische situatie. Buurthuis Kleurrijk is hiervoor de perfecte locatie. Het is een levendig, creatief centrum met een belangrijke sociale en culturele rol in de wijk. Met bezoekers van jong tot oud en een goede bereikbaarheid, zowel met de auto als het openbaar vervoer, vormt het de ideale plek voor een sociaal buurtrestaurant.

Over Resto VanHarte

Resto VanHarte is dé ontmoetingsplek voor mensen die op zoek zijn naar verbinding. Eenzaamheid kan ons allemaal treffen, maar bij Resto VanHarte vinden buurtbewoners een warm welkom en een gezonde, verse driegangenmaaltijd voor maximaal acht euro. Bereid en geserveerd door vrijwilligers uit de buurt. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven.

Bezoek onze website voor meer informatie: www.restovanharte.nl

Meer binnen de rubriek Ngo - goede doelen