Nieuw in het assortiment van Climashop: luchtreinigers

20 JUL 2021 12:45 | Climashop

Schone en  frisse lucht, dat is voor iedereen een groot goed. Schone lucht is niet alleen belangrijk voor een goede gezondheid, het helpt je ook om energieker en productiever te zijn. Schone lucht is helaas alleen niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Zo is de luchtvervuiling buiten iets waar iedereen bekend mee is. Maar wist je dat ook binnen in huis luchtvervuiling kan ontstaan? Door het rondzweven van aerosolen en nanodeeltjes in de lucht krijgen ziektekiemen zoals bacteriën en virussen vrij spel. Je kunt natuurlijk een raam open zetten en goed ventileren, maar dat helpt niet afdoende. Een luchtreiniger is dan een slimme oplossing. Met een luchtreiniger profiteer je van schone lucht zonder dat er gebruik wordt gemaakt van chemische toevoegingen. Climashop heeft een brede reeks luchtreinigers aan haar assortiment toegevoegd.

De werking van een luchtreiniger

Een luchtreiniger is niet iets nieuws. Het wordt al jaren gebruikt in de industriële sector. Climashop is leverancier van producten die de lucht reinigen. Met deze luchtreinigers kun je dus in huis voor een schone lucht zorgen. De werking is eenvoudig. De lucht komt in een coarse filter terecht. In deze grote filter worden de grotere vervuilende deeltjes opgevangen. Daarna worden mogelijke kankerverwekkende stoffen of geuren uitgefilterd, dit gebeurt doordat de lucht door een koolstoffilter wordt geperst. Vervolgens wordt de lucht door een HEPA filter geperst. Deze filter heeft als doel dat fijnstof, schimmels, pollen en bacteriën en virussen worden tegengehouden. Niets voor niets hebben medische mondkapjes dan ook een HEPA filter. Hierna wordt deze schone lucht in de ruimte geblazen. Door slimme technologieën en technieken geven de luchtreinigers van Climashop de een hoge mate van luchtcirculatie. Dit maakt deze luchtreinigers - in combinatie met de grote hoeveelheid schone lucht dat wordt uitgeblazen - ook geschikt voor grotere ruimtes.

Toepassing luchtreinigers

Luchtreinigers kunnen vrijwel overal worden ingezet. Dit komt doordat er geen chemische stoffen worden gebruikt om de vervuilde lucht te filteren. Dus een luchtreiniger is bij uitstek geschikt om thuis te gebruiken. Er bestaat al langer een ventilatiesysteem waarbij zde lucht kan circuleren waardoor deze al voor een deel wordt ververst. Een luchtreiniger doet dit echter grondiger en het is gemakkelijker in gebruikt te nemen. Je kunt een luchtreiniger overal plaatsen en in gebruik nemen. Daarnaast is het goedkoper en efficiënter. Ook zijn ze gemakkelijk te onderhouden. De HEPA filter is gemakkelijk te vervangen en heeft een lange levensduur.

Schaf een luchtreiniger aan

Een luchtreiniger zorgt voor een gezonde en frisse lucht. Ventilatie kan helpen om de lucht in een ruimte te laten circuleren maar als je graag schone lucht binnenshuis wilt inademen is een luchtreiniger het antwoord. De luchtreinigers van Climashop zijn mobiel, gemakkelijk te bedienen en betaalbaar. Hierdoor is het een ideale oplossing als je iets wilt doen aan de luchtvervuiling binnenshuis. Bij Climashop staat klanttevredenheid bovenaan. Je bent verzekerd van optimale service van je luchtreiniger en kunt gebruikmaken van de kennis van een team gemotiveerde vakmensen.

 

Dit is een origineel bericht van Climashop

Meer binnen deze rubriek