Shop online de collectie van BIRD

16 NOV 2021 11:32 | BIRD

De nieuwe en hippe collectie van BIRD is nu online verkrijgbaar. BIRD staat voor de optimale bescherming van jouw favoriete designerstas. Geen ongezellig, plastic bescherming tegen ons natte klimaat maar het is meer dan dat. BIRD zorgt voor jouw waardevolle aankoop tegen regen, wind en andere invloeden die je tas kunnen beschadigen. BIRD heeft zo’n 8 jaar geleden het concept van een hippe regenjas voor de luxe tas ontwikkeld en is naast een aantal verkooppunten nu ook online verkrijgbaar.

BIRD, het begin

Het begon allemaal als een antwoord van de oprichtster op haar eigen frustratie als haar tas plotseling werd blootgesteld aan ons onvoorspelbare, Hollandse weer. De basis was het idee voor een kleine paraplu. Dit is ontwikkeld tot het model wat nu zo populair is. Inmiddels heeft BIRD een grote hoeveelheid tassenliefhebbers die unaniem kiezen voor een hippe look maar tevens bescherming van hun zorgvuldig uitgekozen designers tas. 

BIRD staat voor bescherming

Het merk BIRD staat voor bescherming, als een vogel voor z’n jong. Ieder vrouw herkent wel het moment dat je naar buiten stapt met je favoriete tas en het begint te regenen. Dat is voor een leren tas niet goed maar al helemaal niet voor een suède exemplaar. Regendruppels zijn verwoestend voor het prachtige suède. Een heel vervelend moment. Wat doe je dan? Naar binnen en je tas omruilen voor een plastic tasje? Zonde. Natuurlijk wil je op zo’n moment het liefst, net als voor jezelf, een klein regenjasje voor je tas. Ofwel een speciale regencover.

Waar is de regencover van gemaakt?

De covers van BIRD zijn gemaakt van PU een hoge kwaliteit polyester. Deze stof bestaat uit 2 lagen die tegendraads zijn. Hierdoor is de cover 100% waterafstotend maar laat deze nog wel voldoende lucht door. Zo voorkom je dat er vocht aan de binnenkant ontstaat en je tas alsnog vochtplekken krijgt. De BIRD cover is er in verschillende maten. Voor je kleine tas kies je uiteraard de mini cover en dat loopt op tot medium en zelfs maxi voor een flinke tas. Je kunt ook kiezen uit verschillende kleuren. Wil je je tas laten zien dan kies je voor transparant of transparant gold maar je kunt het ook matchen met je regenjas en kiezen voor zwart, donkerblauw of olijfgroen. Heb je een bijzondere maat tas dan heb je zelfs de mogelijkheid om een cover op maat te laten maken.

Hoe werkt het?

De BIRD cover kun je dus in verschillende kleuren krijgen en wordt geleverd met een sluiting die je kunt aanpassen aan de grootte van het hengsel van je tas. Je plaats de cover gewoon over je tas heen en steekt het handvat door de opening. Zo draag je je tas exact hetzelfde als normaal maar bescherm je je lieveling tegen nare regendruppels. Verder zijn alle covers zo gemaakt dat het gewicht door middel van lood koortjes aan de onderkant ervoor zorgt dat je cover niet wegblaast als het hard stormt. Alle transparante covers zijn uitgerust met zwarte biesjes langs de rand voor een elegante touch.

 

 

Dit is een origineel bericht van BIRD

Meer binnen deze rubriek