Nieuwe trend: je keuken wrappen

15 NOV 2022 10:17 | Wrap je keuken

Alles in en rondom ons huis is op een gegeven moment aan vervanging toe. Sommige dingen zijn eenvoudig te regelen; je koopt een nieuwe bank en geeft of gooit de oude weg. Je koopt een nieuw vloerkleed, gordijnen, een kast of tuinmeubelen en klaar ben je. Maar voor sommige ruimtes heb je even wat meer nodig dan iets nieuws kopen. Bijvoorbeeld als je een vloer, badkamer of keuken moet aanpakken. Daar gaat veel werk in zitten. Voor de keuken is daar nu een hele goede oplossing voor en dat is je keuken wrappen.

Hoe werkt het?

Keuken wrappen is een techniek waarbij je huidige keukenkastjes een nieuwe look krijgen. Er wordt een speciale hoogwaardige interieurfolie overheen gewrapt. In een kleur en/of patroon die je zelf uitkiest. Na het keuken wrappen, wat zonder enige rotzooi en lawaai gebeurt, heeft je keuken een compleet nieuwe look en feel en kun je er weer minimaal 10 jaar weer tegenaan. 

Een keuken wrappen is eenvoudig, voordelig en kan zonder enorme rommel. Je moet er toch niet aan denken om weken in een keuken renovatie te zitten. Wanneer kies je voor keuken wrappen? Dat ligt natuurlijk helemaal aan jezelf maar je kan ervoor kiezen omdat je uitgekeken bent op je huidige keuken. De kleur van de kastjes passen niet meer bij de rest van je interieur maar op zich is de keuken nog in goede staat. Dat is een goede rede om je keuken te laten wrappen. 

Verschillende kleuren en patronen

Een keuken wrappen kan volledig naar eigen smaak.  Er zijn vele kleuren en patronen om uit te kiezen. Zo heb je matte folie, hoogglans folie, folie met beton of marmer print. De keuze is bijna oneindig.  Je kan ook de bovenkastje een ander kleur geven dan de onderkastjes of een ander patroon en daarmee je hele keuken eenvoudig en goedkoop veranderen. Keuken wrappen is dus voor slimme manier voor een totaal nieuwe look.

Lange levensduur

De folie is op alle bewegende delen en zijpanelen van de keuken te bevestigen. Het is kras- en stootbestendig en heeft een lange levensduur. Keuken wrappen wordt steeds populairder, vaak zit er namelijk 6 jaar garantie op de folie. Dat geeft wel aan dat keuken wrappen een voordelige maar een kwalitatief goede oplossing is. Het is duurzamer, je huidige keuken wordt niet vervangen, dus minder afval. Je hergebruikt als het ware je eigen keuken door het een nieuwe look te geven waar je weer jaren mee vooruit kan. 

Heb je beschadigingen op je huidige keukenkastjes of lades? Dan zullen die beschadigde delen vervangen moeten worden. De folie kan namelijk niet over beschadige delen worden geplakt want die beschadiging blijf je zien. Vervang dus alleen de beschadigde delen, daar kan het wrap bedrijf je bij helpen.  Heb je deurtjes met een profiel die je niet mooi vindt? Dan kan je ook bij het keuken wrap bedrijf deurtjes zonder profiel bestellen die je in de gewenste kleur laat wrappen. Dan heb je zeker weten de keuken van je dromen voor een schijntje!

 

Dit is een origineel bericht van Wrap je keuken

Meer binnen deze rubriek