Rovidam Mondzorgbanen neemt concurrent DentalMatch over

30 JAN 2024 09:00 | Rovidam Mondzorgbanen BV

Rovidam, het grootste werving- en selectiebureau en praktijkbemiddelingsbedrijf in de mondzorg, gevestigd in Ede, heeft op 25 januari jl. alle aandelen van concurrent DentalMatch werving en selectiebureau voor tandheelkundige professionals uit Zeewolde overgenomen. Jan Meijering, eigenaar van Rovidam en van de uitzend- organisatie Medicadenta, laat weten dat Rovidam met deze overname haar leidende marktpositie verder wil versterken. Per 1 februari zal de eigenaar van DentalMatch, Alida van Baarlen, in dienst treden bij Rovidam. Ze zal naast recruitment activiteiten ook verantwoordelijk worden voor de nieuw op te zetten Rovidam Mondzorg Academie die vanaf 1 maart a.s. van start gaat. 

Deze overname past in de strategische doelstelling van Rovidam om de verschillende aspecten van dienstverlening in de sector uit te breiden en een verdere kwaliteitsimpuls te realiseren. Rovidam plaatst niet alleen tandartsen en overig mondzorgpersoneel bij tandartspraktijken in heel Nederland, maar bemiddelt ook bij de aan-en verkoop van tandartspraktijken. Vanaf 1 maart zal Rovidam zich ook gaan inzetten om de grote tekorten aan gecertificeerde tandartsassistenten en overig mondzorgpersoneel, te verkleinen met haar Rovidam Mondzorg Academie. 

Jan Meijering:  ‘we zijn heel erg blij dat we onze ambitie met deze overname kunnen versnellen en met de ervaring van Alida van Baarlen extra kennis en kwaliteit in huis halen’. 

Ook Alida van Baarlen is erg opgetogen over de overstap die zij maakt naar Rovidam per 1 februari a.s. ‘Met hun leidende marktpositie en de professionele organisatie is Rovidam de aangewezen partij om mijn ambities binnen de tandheelkundige markt verder te verwezenlijken.’

www.rovidam.nl

www.rovidam.nl/praktijkbemiddeling/

Meer binnen de rubriek Zorg