Nieuwe beveiligingsoplossing WoonVeilig Alarmsysteem nu gekoppeld aan Tedee Slimme Slot

23 OKT 2024 09:00 | WoonVeilig

WoonVeilig kondigt een nieuwe integratie aan tussen het WoonVeilig Alarmsysteem en het Tedee Slimme Slot, waarmee gebruikers hun woning nog beter kunnen beveiligen. Deze koppeling zorgt ervoor dat de voordeur automatisch wordt vergrendeld wanneer het alarmsysteem wordt ingeschakeld, wat de veiligheid in huis vergroot zonder extra handelingen.

Met deze samenwerking tussen het alarmsysteem en het slot wordt het makkelijker om de woning in één keer te beveiligen. Wanneer het alarmsysteem wordt geactiveerd, zorgt het slot automatisch voor het vergrendelen van de voordeur, wat een extra beschermingslaag toevoegt.

Integratie voor verbeterde huisbeveiliging

De koppeling tussen het alarmsysteem en het slimme slot is ontwikkeld om het gebruiksgemak te verhogen. Dankzij het 'Works with-programma' van WoonVeilig kunnen slimme apparaten zoals het Tedee Slimme Slot naadloos samenwerken met het alarmsysteem. Dit stelt gebruikers in staat om met één handeling zowel hun alarmsysteem als hun deurvergrendeling te activeren.

Robin Rietveld, CEO van WoonVeilig, zegt: "Bij WoonVeilig streven we ernaar beveiligingsoplossingen te bieden die eenvoudig te gebruiken zijn. De integratie met het Tedee Slimme Slot maakt het mogelijk om de woning te beveiligen zonder extra stappen."

Beschikbaarheid

De integratie tussen het WoonVeilig Alarmsysteem en het Tedee Slimme Slot is vanaf vandaag beschikbaar voor alle gebruikers. Meer informatie is te vinden op de website van WoonVeilig.

Over WoonVeilig

WoonVeilig biedt beveiligingsoplossingen die consumenten helpen hun huis veiliger te maken. Met producten zoals het alarmsysteem en slimme sloten maakt WoonVeilig beveiliging eenvoudig en toegankelijk voor iedereen.

Meer binnen de rubriek Wonen