Bruidsfoto Award 2024 – Malou Evers Fotografie wint Overall Award

23 SEP 2024 09:12 | Bruidmedia

Maandag 16 september zijn de Bruidsfoto Awards voor de 19e keer uitgereikt. Onder de genomineerde bruidsfotografen uit Nederland en België ontvingen 10 gelukkige fotografen een felbegeerde Award in één van de 10 categorieën.

Overall Winnaar

“Een shout-out naar de hond Luna natuurlijk (én bruidspaar Martijn en Amanda) voor dit heerlijke moment. Ik vind het mooi om met deze foto gewonnen te hebben. Er komen zoveel dingen samen. Eerder dit jaar ontdekte ik al dat ik van humor foto’s hou. Dat dát mij onderscheid van anderen. Deze Award vertelt mij dat ik mijn gevoel mag volgen, dat ik deze grappige scenes mag blijven opzoeken en fotograferen. Want dat ben ik en dat is dus precies waarom dit gewerkt heeft”, aldus de gelukkige winnares Malou uit het Brabantse Zundert.

Op de foto: Malou Evers Fotografie, winnares Overall Award - Bruidsfoto Award 2024

In 2014 studeerde Malou Evers af aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen waar zij fotografie heeft gestudeerd. Daarvoor behaalde zij haar propedeuse in de Journalistiek op de Fontys Hogeschool in Tilburg. In haar werk combineert ze dan ook de kennis uit deze twee opleidingen. Malou fotografeert journalistiek. Dit jaar sleept ze de hoogst haalbare Award binnen, de Overall Award, met de publieksfavoriet en vermakelijke foto van de likkebaardende hond Luna met bruidstaart. 

Overzicht alle winnaars en eervolle vermeldingen

https://www.bruidenbruidegom.nl/bfa-winnaars/

Meer binnen de rubriek Diversiteit, lifestyle en mode