2 heropeningen Krajicek Playgrounds in Almelo

21 APR 2022 21:49 | Krajicek Foundation

Persuitnodiging: 

Heropeningen Krajicek Playgrounds in Almelo: 

  • Playground Steffensweg, 25 april ’22 

  • Playground Goossenmaatspark, 26 april ’22  

U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. 

Programma: 

Maandag 25 april wordt Playground Goossenmaatsweg opnieuw geopend. Wethouder Jan Martin van Rees zal de openingshandeling verrichten in aanwezigheid onder meer van de directeur van de Krajicek Foundation, Gerlinde van Raalte.  

Dinsdag 26 april wordt Playground Steffensweg opnieuw geopend.  

Aan beide Playgrounds is gedurende de afgelopen maanden hard gewerkt, ook aan de programmering van activiteiten en het werven van Krajicek Scholarshippers. De programmering wordt verzorgd door BSC en jongerenwerk. Tijdens de beide openingen kunnen kinderen allerlei sporten beoefenen en is er een stormbaan aanwezig.  

Adres: 

Playground Steffensweg: Steffensweg 1, Almelo 

Playground Goossenmaatspark: Platanenstraat, Almelo 

Tijden:  

Beide dagen van 14.00 tot 16.00 uur 

Contactpersoon ter plaatse: 

Regiomanager Angelique Rozeboom, 06- 5151 2462 

Rolmodellen  

Regiomanager Angelique Rozeboom van de Krajicek Foundation: “Op de Playground zullen minimaal twee keer per week activiteiten worden verzorgd door professionele buurtsportcoaches. Belangrijke partners voor ons daarin zijn gemeente Almelo, Sportbedrijf Almelo en Avedan . Daarnaast zorgen we vanuit de Krajicek Foundation voor Scholarshippers die de activiteiten begeleiden. Dit zijn jongeren in de omgeving van de Playground die zich in ruil voor een studiebeurs willen inzetten voor de buurt. Zo kunnen we ervoor zorgen dat dit een levendige plek is én blijft!"  

“Ook op deze nieuwe Playground streven we naar een samenleving waarin iedereen kan meedoen. Voor ons is sport het instrument daartoe”, vertelt Rozeboom.    

Krajicek Foundation in Almelo  

Vanaf de opening is er direct een Scholarshipper van de Krajicek Foundation actief en zoeken we nog naar andere geschikte kandidaten. 

Zij zorgen er samen met de partners voor dat vele kinderen wekelijks gratis buiten kunnen sporten en spelen, wat helpt om de beste versie van zichzelf te kunnen worden.   

  

@gemeentealmelo  

@avedantwente  

@sportbedrijfalmelo 

Noot voor de redactie:  

Voor meer informatie kunt u terecht bij Vanessa Dobbe, Manager Marketing & Communicatie a.i. Krajicek Foundation.  

Vanessa@krajicek.nl  

06-27093002  

 

Meer binnen de rubriek Sport