Cast musical Saturday Night Fever aangekomen in het theater

06 SEP 2024 18:08 | De Graaf en Cornelissen Entertainment

Vanmorgen is de cast en crew van de musical Saturday Night Fever aangekomen in theater DE KOM in Nieuwegein voor de start van de montage periode.

Na weken repeteren in de repetitiestudio is het moment aangekomen dat de cast naar het theater verhuisd. Vanaf vandaag wordt er met alle disciplines samen gerepeteerd om de voorstelling technisch in elkaar te zetten.

Met nog een enkele weken tot aan de première, 29 september 2024 in Theater aan de Parade in ’s-Hertogenbosch, werd de cast van de vernieuwde musical Saturday Night Fever eerder al tijdens de repetities door producent Hans Cornelissen verrast met de VVTP Platina Ticket Award voor de verkoop van meer dan 50.000 kaarten.

De hoofdrollen in Saturday Night Fever zijn onder andere weggelegd voor Buddy Vedder (Tony Manero), Esmée Dekker (Stephanie Mangano), Barry Beijer (DJ Monty), Gina Bentvelsen (Annette), Michael Muyderman (Bobby C), Davy Reedijk (Double J), Marvin Sikkema (Joey) en Mariska van Kolck (Flo Manero).

Vanaf 12 september 2024 is Saturday Night Fever in theaters door heel Nederland te zien en op 29 september 2024 is de feestelijke première in Theater aan de Parade in ’s-Hertogenbosch.

Meer binnen de rubriek Entertainment