Verhuisd én 10 jarig jubileum: Gouds online marketingbureau DoubleSmart kiest groter pand

13 JUN 2024 11:21 | DoubleSmart

Gouda, 13 juni 2024 – Groot verhuisnieuws: online marketingbureau DoubleSmart opent met trots haar nieuwe kantoor aan de Noothoven van Goorstraat in Gouda. Het team van DoubleSmart groeide uit hun jasje in hun oude pand boven de ANWB aan de Regentesseplantsoen. En dat betekende tijd voor verandering. 

In 2014 begonnen de eigenaars Rick en Remco Zuidbroek vanaf hun zolderkamer met het online marketingbureau DoubleSmart en sinds 2019 zetten zij voet op Goudse bodem. Dat is nog altijd de juiste keuze geweest: Gouda zit in hun DNA en daar willen zij voorlopig niets aan veranderen. Met hun 10-jarig bestaan vieren ze dit jaar dubbel feest: een decennium van succes én de opening van een groter pand. 

Nieuwe kantoor aan randje binnenstad  

DoubleSmart verruilt het hartje binnenstad voor een pand aan de rand van het centrum, vlak achter de Goudse Schouwburg. Een bewuste keuze, volgens Rick Zuidbroek, want zo blijven ze dichtbij het hart van Gouda én natuurlijk de welbekende stroopwafels. “Het nieuwe pand is slechts 8 minuten lopen van ons oude kantoor, maar het stelt ons in staat om nog beter samen te werken en onze klanten optimaal van dienst te zijn.” Met deze stap blijft DoubleSmart dus stevig geworteld in de Goudse sferen, terwijl ze alle ruimte hebben om zich te blijven ontwikkelen. 

Zichtbaar met DoubleSmart 

Dat DoubleSmart trots is op haar Goudse roots, blijkt uit de verschillende sponsoringen in en rondom Gouda. Deze passie voor groei en zichtbaarheid komt ook terug in hun eigen dienstverlening: DoubleSmart helpt bedrijven om hun online aanwezigheid te vergroten en koploper te worden in hun branche. Als bekroning bemachtigden ze zelf al 7 jaar op rij de FD Gazelle Award, die het Financiële Dagblad jaarlijks uitreikt aan het snelst groeiende bedrijf van Nederland. 

Het bureau – gespecialiseerd in SEO, SEA, content marketing, conversieoptimalisatie en social media marketing – zorgt met hun hoge betrokkenheid voor aantoonbare resultaten voor hun klanten, waaronder de Goudse Van 't Hof, Kalmeijer Keukens en Rijschool Boomsluiter. En met hun nieuwe pand blijven ze gelukkig een vertrouwde – en (online) zichtbare – aanwezigheid in de stad.   

Voor aanvullende informatie, een rondleiding of een interview staan we uiteraard tot je beschikking. Alvast hartelijk dank voor je aandacht en medewerking.

Meer binnen de rubriek Pr, marketing, communicatie en sales